Kiss Music News

Years & Years lansează single-ul „Palo Santo”

În completarea marii lansări a single-ului „Palo Santo", Years & Years a facut publică și varianta acustică a piesei!

Years & Years a lansat cel de-al treilea single, „Palo Santo", extras de pe albumul cu același nume, a cărui dată de lansare este programată pentru 6 iulie.

„Palo Santo" este o baladă, ce aminteste și omagiază pasiunile ascunse ale fiecărui om. În completarea marii lansări a single-ului „Palo Santo", Years & Years a facut publică și varianta acustică a piesei, interpretată de Olly Alexander, la pian. „Sanctify" și „If You're Over Me" sunt celelalte două single-uri lansate de pe albumul „Palo Santo".

Vreau să port oamenii într-o aventură frumoasă și sălbatică, o aventură prin universul viselor mele, într-o lume diferită față de a noastră. M-am gândit mult timp la acest loc, un loc din care poți să spui povești despre identitate, sexualitate, celebritate.", a declarat Olly Alexander.

Albumul de debut Years & Years, „Communion", a înregistrat un succes fenomenal, devenind numărul 1, imediat după lansarea din 2015. Primul album s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, a obținut patru discuri de platină și a fost nominalizat de cinci ori la BRIT Awards.

Years & Years a sustinut doua concerte memorabile în România, primul în 2016, în cadrul festivalului Summer Well și cel de-al doilea un an mai tarziu, la Neversea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.