Kiss Music News

Cleopatra Stratan este de 10 zile numarul 1 în trending pe YouTube!

Cleopatra Stratan cucerește YouTube-ul cu piesa „Te las cu inima”!

A furat sufletul a milioane de fani cu noua sa piesă, deține nu mai puțin de șase recorduri mondiale și este de 10 zile numărul 1 în trending: Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, se bucură de un succes continuu. Cel mai recent single al artistei este pe locul întai în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat deja peste 7.000.000 de vizualizări pe YouTube.

„Te las cu inima” a transformat povestea inocentă de dragoste a copilăriei într-o poveste de dragoste a adolescenței. Videoclipul piesei este regizat de Roman Burlaca și se desfășoară pe peronul unei gări, locul despărțirilor și al reîntâlnirilor. În clip, la fel ca și în versurile piesei, apar mai multe elemente care se regăsesc și în clipul „Ghiță" și arată evoluția Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescenta de astăzi.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de 3 ani, când hit-ul ei, „Ghiță", s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă și în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. Cel mai recent single pe care și-a făcut auzită vocea este „Mami", piesa lansată în anul 2017 de Cezar Stratan, fratele Cleopatrei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.