Kiss Music News

Diana Brescan și Dorian Popa colaborează pentru piesa „Hey, Cowboy"

Cei doi artiști aduc în prim plan două personaje desprinse din filmele western.

Diana Brescan, o prezență greu de trecut cu vederea, își face apariția în industria muzicală cu o colaborare bombă și lansează primul single „Hey, Cowboy", featuring Dorian Popa.

Semifinalista concursului Vocea României, Diana Brescan, a înregistrat noul single în studioul DeMoga Music, piesa fiind compusă de către Marius Moga, Mădălin Roșioru, Florian Rus și Achi.

Povestea cu iz vestic este marcată și de niște ținute în temă, iar cei doi artiști aduc în prim plan două personaje desprinse din filmele western. Diana Brescan și Dorian Popa și-au luat rolurile în serios, iar videoclipul a fost filmat la o herghelie în preajma orașului Târgoviște, regizor fiind Isabella Szanto.

Diana Brescan este una dintre senzațiile celui mai recent sezon al Vocea României, unde a ajuns pana în semifinală. Tânăra artistă originară din Republica Moldova se dedică muzicii încă de la o vârstă fragedă și, pe lângă numeroasele concursuri la care a participat, Diana a mai lansat piese până în prezent. Diana Brescan este invitată constant la cele mai importante evenimente private din Republica Moldova și în cadrul emisiunilor TV.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.