Kiss Music News

James Arthur își ia rămas bun de la muzică?

James Arthur vrea să se retragă din industria muzicală! Iată care ar fi motivele!

James Arthur și-a anunțat fanii că dorește să se retragă din industria muzicală, după ce își va lansa următorul album. Deocamdată, artistul nu a anunțat o dată oficială de lansare a materialului discografic, dar probabil că îl vom putea asculta la finalul acestui an.

Este posibil ca anunțul lui James Arthur să fie doar o strategie de marketing, pentru ca ascultătorii săi să vină la „ultimele sale concerte”. Dar în același timp, în spatele deciziei sale se pot ascunde și alte motive, cum ar fi problemele sale din trecut cu anxietatea și depresia.

Cel mai recent album al artistului este „Back from the Edge”, din 2016, acesta fiind cel de-al doilea material discografic al artistului.

În 2012, James Arthur a dat lovitura la X Factor, în Marea Britanie, devenind apoi celebru în întreaga lume, cu un cover după piesa „Impossible”. De atunci, artistul britanic a lansat hituri precum „Recovery”, „Get Down” și „Say You Wont Let Go”, care au ajuns în topurile internaționale, dar și la urechile fanilor din România.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.