Wimbledon

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la Wimbledon

Ana Bogdan a devenit astăzi a treia romancă dintre cele opt aflate pe tabloul principal care părăsește turneul de la Wimbledon încă din primul tur.

Ana Bogdan a devenit astăzi a treia romancă dintre cele opt aflate pe tabloul principal care părăsește turneul de la Wimbledon încă din primul tur, după Irina Begu și Gabriela Ruse. După un prim set ratat, Ana a egalat scorul în al doilea și a a servit la 5-4 în decisiv însă iberica Lara Arruabarrena a reușit să-i smulgă victoria la All England Club (1-6, 6-3, 6-8).

De la aceasta oră, în direct pe Eurosport 1, Simona Halep debutează în primul tur la Wimbledon în compania niponei Kurumi Nara (100 WTA), urmând să joace primul meci oficial după finala câștigată la Roland Garros.

Monica Niculescu își începe și ea turneul de la Wimbledon în direct pe Eurosport 1 după ora 18:30, japoneza Naomi Osaka (cap de serie nr. 18) fiindu-i în cale în primul tur.

Pe tabloul masculin, Marius Copil a cedat primele două seturi din primul tur (6-7, 5-7) în fața olandezului Robin Haase (43 ATP), la această ora scorul din setul trei fiind 6-4 pentru român.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.