Kiss Music News

Speak și Raluka lansează single-ul și videoclipul „Foc la ghete"

Speak și Raluka revin cu o nouă colaborare!

Vara asta căldura ne ia cu asalt și se lasă cu „Foc la ghete", jocul de-a șoarecele și pisica dintre Speak și Raluka. După ce au cucerit internetul cu prima lor colaborare, Speak și Raluka își unesc forțele din nou și sunt pregătiți să dea un nou sens expresiei „Foc la ghete".

Cei doi artiști nu se lipsesc de comicul de situație și de personaje în videoclipul piesei „Foc la ghete", pentru care au lucrat cu regizorul Kobzzon. Focul la ghete a trecut din interior pe străzile din București, unde artiștii, împreună cu personajele din videoclip, au filmat la temperaturi incendiare. Piesa este compusă de catre Speak, alături de Alex Ghinea, iar mix-ul și masterul au fost realizate de Max Kissaru.

Speak a lansat până în prezent numeroase piese, precum „Vocile din capul meu", „A lu' Mamaia" (alaturi de Delia), „Pradă de razboi" (feat. Brighi & Cabron), „Profund", track-uri pentru care a lucrat și pe partea de compoziție. Pe lângă colaborările de succes cu Delia, Brighi, Raluka, Feli, Alex Velea, Speak are un vlog pe care postează conținut săptămânal, unde a adunat o comunitate de peste 100.000 de abonați.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.