neversea

NEVERSEA & CHILL | Cele mai tari locuri de pozat pentru instagrammeri

Iată care sunt cele mai tari locuri de fotografiat la NEVERSEA!

Prima zi de NEVERSEA a debutat cu multă apă! Nu vorbim de valurile Dunării și nici despre valurile mării, ci despre bălțile printre care am sărit pe plajă. Dar nu ne oprește pe noi puțină apă!

Când vine vorba de festivaluri, suntem primii la distracție și evident, la lăudatul pe Instagram! Știm că și ție îți place să share-uiești cu toți prietenii tăi cele mai cool experiențe, așa că ne-am gândit să îți facem viața mai ușoară și să-ți arătăm care sunt cele mai drăguțe locuri în care te poți fotografia la NEVERSEA!

Am început cu valurile, continuăm cu ele!

Ia un loc în barcă, ia-o mână pe iubita ta, uită-te în ochii și spune-i că abia aștepți să-l vezi pe Armin van Buuren! Și ea...  dar nu vrea să recunoască!

Dacă ți-era dor de pădure, hai la foișor!

Fugi de soare? Am găsit un loc cu umbră și cu scaune interesante, pe care te poți relaxa și unde te poți fotografia, ca să vadă toată lumea ce bine te simți tu la mare!

Vrei să te simți ca o zână? Hai în leagăn!

Știm că nu vrei să ratezi o poză cu un asemenea leagăn, ca din povești.  O să te simți că o adevărată zână și sigur o strângi o mulțime de like-uri.

Cine a zis că vibe-ul latino nu are ce să caute la NEVERSEA?

Mai ții minte celebrele pălării mexicane? Sombrero! Hai să te relaxezi sub unul, cu toți prietenii tăi! Pernele astea sunt super confortabile și cea mai tare parte este că ești aproape de apă.

Hai să fim zâne – partea a II-a!

Am văzut leagănul ăsta și ne-am adus aminte de Frumoasa din Pădurea Adormită! Sigur vrei să prinzi și tu răsăritul dintr-un asemenea leagăn, chiar dacă o să fii obosită! Dar nu uita să-ți faci și o poză în el, ca să te vadă feteleeee!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.