neversea

KISS AND TELL | Cum au ajuns să colaboreze Alexandra Stan și Manuel Riva!

Ana Moga a stat la povești cu Alexandra Stan și Manuel Riva, autorii imnului NEVERSEA!

Kiss FM s-a mutat la NEVERSEA! În prima zi a celui mai tare festival de la malul mării ne-am întâlnit cu Alexandra Stan și Manuel Riva, iar Ana Moga a stat la povești cu autorii imnului NEVERSEA și a aflat cum au ajuns cei doi să colaboreze.

„Ne aflam într-un camp organizat de Roton, iar el avea piesa și eu am fost acolo și am tras melodia. Am zis să încercăm, a fost foarte rapid”, a spus Alexandra Stan.

„Înregistrasem deja piesa cu șapte voci și nu aveam feeling-ul ăla că asta e varianta finală, dar în momentul în care a venit Alexandra și a cântat, am zis wow, aici se încheie”, a completat Manuel Riva

Deși ambii sunt artiști cu experiență și au cântat la numeroase festivaluri, cei doi ne-au mărturisit că au avut mari emoții atunci când au urcat pe scena de la NEVERSEA.

„Am fost foarte emoționată pentru că festivalul ăsta pentru mine e ceva wow. Sunt foarte mândră că sunt la acest festival, mai ales că și anul trecut am venit, dar am stat în public”, a declarat Alexandra Stan.

„Super emoționant, mai ales că era un set special, era Alexandra pe scenă, era imnul festivalului. A fost super!”, a spus Manuel Riva.

Nu uita să ne vizitezi la studioul amplasat pe plajă, lângă The Temple Stage, unde te așteptăm cu cele mai confortabile perne și Wi-Fi!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.