neversea

Hardwell - „Sunt un mare fan Dr. Dre!”

Hardwell a revenit pentru a treia oară în România, iar anul acesta a ajuns la Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din Europa!

Hardwell a revenit pentru a treia oară în România, iar anul acesta a ajuns la Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din Europa!

Celebrul DJ olandez a stat puțin de vorbă cu noi înainte de a urca pe scenă și așa am aflat câteva lucruri noi despre el.

Probabil că nu știați asta, dar Hardwell este un mare fan Dr. Dre, așa că am vrut să aflăm dacă cei doi au avut ocazia de a se întâlni și a de a pune la cale vreo colaborare.

Nu l-am întâlnit niciodată și nici nu am vorbit. Dar sunt un mare fan Dr. Dre! Deci o colaborare cu el este un vis minunat pentru viitor.”, a declarat Hardwell.

Probabil că programul încărcat al celor doi artiști este de vină! Hardwell călătorește destul de mult, așa că nu se poate lăuda cu prea mult timp liber, dar și când îl are...

Când am timp liber încerc să dorm. Fac lucruri normale! Ies cu prietenii mei, mă uit la filme, stau pe Netflix. Sunt mereu pe drumuri, iar peste tot lumea mă tratează ca pe un superstar. Dar când sunt acasă totul este exact opus. Mă simt bine să fac lucruri normale, așa mă relaxez”, a povestit Hardwell.

Și dacă tot am vorbit despre Netflix, am vrut să aflăm care sunt serialele pe care le urmărește Hardwell!

Doar ce am terminat de văzut serialul La Casa de Papel!”, a dezvăluit DJ-ul.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.