neversea

Uite care sunt cele mai cool lucruri pe care le poți încerca la NEVERSEA

Uite care sunt cele mai cool lucruri pe care le poți testa la NEVERSEA 2018!

NEVERSEA nu este doar despre muzică, ci despre experiențe! Dacă te numeri printre cei care au călătorit mulți kilometri pentru a ajunge la mare, atunci ar fi cazul să-ți transformi aceste patru zile de festival într-unele de neuitat!

Ai venit cu gașca la mare și vrei să faci puțină mișcare înainte de concerte? Ce zici de un meci de volei? Fă echipă cu prietenii tăi și bucură-te de soare!

 

Vrei să prinzi un apus minunat de la înălțime? Hai în cel mai mare leagăn de la festival! Vei fi deasupra tuturor și vei avea parte de cea mai  tare priveliște.

Cine a zis că nu poți să faci alpinism la mare? NEVERSEA ți-a adus muntele pe plajă! Dacă ești pasionat de escaladări, poți încerca asta și la festival, într-un loc special amenajat, alături de instructori care îți vor oferi indicații.

 

Să ajungi la mare și să nu încerci apa? Sigur nu ai avut șansa până acum de a face paddle boarding, dar dacă ai curaj, poți încerca asta la NEVERSEA! Pe plajă este un loc special pentru înscrieri, și ține minte că vei primi echipamentul chiar acolo și vei fi instruit de un profesionist!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.