neversea

Cum a fost întâlnirea dintre Partydul Kiss FM și Edip, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru”

Anul acesta, Partydul Kiss FM a dat startul distracției la NEVERSEA, alături de Edip, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru”.

Anul acesta, Partydul Kiss FM a dat startul distracției la NEVERSEA, alături de Edip, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru”. Să ai ocazia de a fi pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri din România este cu siguranță ceva fantastic, o senzație pe care nu o vei uita niciodată, mai ales când știi că te vor asculta oameni din toate colțurile țării!

Pentru Edip, experiența de joi seară a fost una minunată, mai ales că am reușit să facem față împreună provocărilor impuse de vremea de afară! Totuși, niște probleme tehnice le-au stat în cale colegilor noștri, iar aceștia au reușit să pună doar jumătate de set.

Tocmai de aceea, astăzi, de la ora 16:00, vom avea ocazia de a asculta din nou la main stage Partydul Kiss FM b2b cu Edip!

Nu m-aș fi așteptat că într-o zi de luni, să fiu trezit de către Partydul Kiss Fm cu o veste atât de bună: faptul că am fost ales să pun b2b cu ei la NEVERSEA! Cred ca este visul oricărui artist să pună muzică la un festival așa mare! Și iată-mă aici, împreună cu Olix, Dan Fintescu și restul echipei Kiss FM distrându-ne la maxim, de parcă ne-am cunoaște de o viață. Deși vremea ne-a dat planurile puțin peste cap și am reușit să punem doar jumătate din set... primim o veste bună și aceea că vom deschide din nou scena principală SÂMBĂTĂ, de la ora 16, așa că va așteptăm în număr cât mai mare, DON'T MISS IT!”, a spus Edip, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru”.

Colegii noștri de la Partydul Kiss FM au fost de asemenea bucuroși să îl întâlnească pe Edip, așa că iată ce ne-a povestit Dan Fințescu despre întâlnirea cu câștigătorul nostru!

După ce s-a ales câștigătorul, trebuie să recunosc că aveam emoții. Un mix, un bio și o poză ajută mult, dar nu îți spun aproape nimic despre un om, despre cum e el de fel. Dar m-am lămurit după primele cuvinte pe care le-am schimbat cu el. Energie multă și bună, deschis la comunicare, gata oricând să ajute. Habar n-aveam eu la ce grea încercare avea să fie supusă această primă impresie a mea câteva ore mai târziu. Adică în momentul în care eram deja pe scena mare de la Neversea și, din motive tehnice, am pierdut mai bine de jumătate din timpul acordat.

Felul în care Edip a reacționat la acest moment de stres maxim și care pe mulți i-ar fi făcut să-și piardă calmul m-a convins că prima mea impresie a fost corectă. Mereu cu zâmbetul pe buze, reușind performanța de a găsi partea bună a fiecărei situații, înțelegător cu oamenii din jurul lui, care încercau din răsputeri să rezolve problema cât mai repede, Edip s-a comportat excelent.

Minutele de pe scenă au fost puține, dar câștigătorul nostru a profitat la maxim de ele. A pus muzică din suflet. Și, probabil că și din cauza atitudinii lui frumoase, Partydul Kiss FM b2b Edip vor pune din nou muzică la Neversea, pe main stage, sâmbăta asta, de la ora 16:00. Abia aștept! Și sunt sigur că el e în al nouălea cer.”, a povestit Dan Fințescu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.