neversea

Cum se vede NEVERSEA prin ochii vedetelor din România

Vedetele din România s-au fotografiat la cel mai mare festival de la malul mării!

Cele mai cunoscute vedete din România vor fi prezente în perioada 5-8 iulie la NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre. Cântăreţi, bloggeri şi alte personalități și-au făcut apariția pe Plaja Neversea, unde și-au etalat ținutele de festival și ne-au arătat cum se distrează.

Iată cu cine ne-am întâlnit și ce ne-a plăcut în prima zi la NEVERSEA!

1. Irina Rimes

Irina Rimes a urcat pe scena principală de la NEVERSEA, unde și-a încântat fanii cu piesele ei melancolice și pline de emoție. Artista nu a ratat momentul de a se fotografia într-o ținută impecabilă, mai mult decât perfectă pentru un festival.

2. Bromania

Vlogger de succes, Matei Dima a făcut ceea ce știe el mai bine! A venit și ne-a cucerit! Vedeta a postat o fotografie pe Instagram alături de o descriere amuzantă și ne-a adus instant zâmbetul pe buze.

3. Sînziana Maria Iacob

Sînziana este blogger de beauty, iar anul acesta se află pentru prima dată la NEVERSEA! Bloggerița a ținut să le spună urmăritorilor săi de pe Instagram câteva impresii la cald despre NEVERSEA și să se fotografieze în cele mai cool locuri din cadrul festivalului.

Uite care sunt cele mai cool lucruri pe care le poți face la NEVERSEA!

4. Alexandra Stan

După ce a cântat imnul NEVERSEA alături de Manuel Riva, în prima zi a festivalului, Alexandra Stan a continuat să se distreze și în cea de-a doua zi, chiar dacă au durut-o picioarele de la cât a dansat!

5. Emil Rengle

Emil Rengle, câștigătorul de la „Românii au Talent” și-a făcut apariția la NEVERSEA cu o ținută super cool și s-a distrat la concertul lui RedFoo, alături de prietenii săi!

Uite cum arată cele mai tari locuri de pozat pentru instagrammeri!

6. Giulia



Artista a renunțat în urmă cu mai mult timp la părul lung, s-a vopsit de mai multe ori, însă de data aceasta a abordat o culoare wow. Vedeta s-a vopsit mov, iar noul ei look se potrivește de minune cu atmosfera de la NEVERSEA!

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.