neversea

VIDEO | Melancolici și visători, în a doua zi de NEVERSEA

Dacă în prima zi de NEVERSEA, ne-au speriat norii de ploaie, în a doua zi, am alergat după cremă de protecție solară!

Dacă în prima zi de NEVERSEA, ne-au speriat norii de ploaie, în a doua zi, am alergat după cremă de protecție solară! Festivalierii și-au luat cu ei costumele de baie și s-au relaxat la soare, până când au început concertele.

Irina Rimes a deschis cea de-a doua zi de festival, fiind de altfel și singura prezență feminină din line-up-ul zilei! Am dansat pe piesele ei și am cântat cât ne-au ținut plămânii, dar stați liniștiți, că ne-am păstrat puțin glas și pentru Aloe Blacc! Celebrul artist american a dus pe scena de la NEVERSEA un mix neașteptat de jazz, soul și funk, ceva ce nu ne gândeam că vom auzi la un festival cu mulți DJ!

L-am ascultat pe Aloe Blacc și vă putem spune un singur lucru: am rămas cu pielea de găină! De ce? Ei bine, artistul i-a adus un omagiu emoționant lui Avicii și a cântat celebra piesă „Wake Me Up”, alături de întregul public.

Ne-am întâlnit și cu Kungs, cel mai tânăr DJ de la NEVERSEA, care are doar 21 de ani! Producătorul ne-a povestit cum și-a ales numele de scenă și cum s-a descurcat cu succesul la 19 ani.

Nu toată seara a fost melancolică, pentru că RedFoo și Galantis ne-au făcut să sărim și să ne consumăm toată energia. Dar deja ne-am încărcat bateriile pentru cea de-a treia zi, pentru că nu poți să îl asculți pe Armin van Buuren, fără să fii plin de energie. Ah, și am uitat de John Newman, ne-am pregătit cele mai cool mișcări de dans, pentru show-ul lui!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.