neversea

KISS AND TELL | Cinci lucruri pe care le-am aflat despre Selly

Cu siguranță ați auzit de Selly, însă cât de bine îl cunoașteți? Iată câteva lucruri pe care le-am aflat despre celebrul vlogger!

Dacă în prima zi de festival am aflat cum au colaborat Alexandra Stan și Manuel Riva pentru imnul NEVERSEA, în cea de-a treia zi am avut parte de o surpriză. Ana Moga s-a întâlnit cu vloggerul Selly, iar cei doi au stat câteva minute la discuții, iar Ana a reușit să afle câteva lucruri interesante despre celebrul vlogger.

Se pare că Selly a venit fără prietenii săi la festival, iar asta nu l-a împiedicat să se distreze. Dar când ești unul dintre cei mai faimoși vloggeri de pe YouTube, nu ai cum sa fii singur pentru că te cunoaște toată lumea!

Ana a profitat de întâlnirea cu Andrei Șelaru și s-au jucat celebrul joc „Am/N-am”, unde am aflat câteva povești interesante despre el.

#1 Selly a recunoscut că și-a mințit prietenii de mai multe ori că are treabă, când de fapt nu avea chef să iasă afară. Oops! Însă, vloggerul a spus că regretă că le-a făcut asta prietenilor lui și a recunoscut că nimeni nu e perfect.

#2 Și cum nimeni nu-i perfect, Ana a aflat și faptul că Selly a fost îndrăgostit de aceeași fată de care era amorezat și un amic de-al său. Of, dragostea, bat-o vina!

#3 Întrebat dacă regretă vreun filmuleț postat până acum, Selly a răspuns ferm că există videoclipuri care nu îi mai plac, însă nu regretă nimic din ceea ce a făcut până acum.

#4 Ana a reușit să îl pună pe Selly în dificultate și l-a pus să aleagă între a sta o săptămână fără telefon sau fără prieteni. Ei bine, Andrei Șelaru a ales să renunțe la prieteni! Vorba aia, ce-i un vlogger fără telefon și fără social-media?!

#5 Părinții lui Selly sunt cei mai înfocați fani! Acesta ne-a dezvăluit că părinții săi se uită la fiecare filmuleț pe care acesta îl postează!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.