neversea

KISS AND TELL | Iată care sunt cele mai tari amintiri din copilăria lui John Newman!

Ana Moga a stat de vorbă cu John Newman și a aflat cele mai tari lucruri despre copilăria artistului!

John Newman a susținut un show genial la NEVERSEA, iar înainte de a urca pe scenă, a stat de vorbă cu Ana Moga și așa am aflat mai multe despre el.

Cu John Newman ne-am întâlnit și anul trecut la UNTOLD și se pare că acel concert a fost unul de neuitat pentru artistul britanic:

A fost minunat. O să țin mereu minte acel show. Stăteam în spatele scenei, mă uitam la ceilalți artiști și deodată am văzut cum vin fulgerele și cum toți se bucură de ploaie. Așa că de fiecare dată când vine vorba de România, mă gândesc... dacă show-ul meu va fi la fel ca acela, atunci totul va fi minunat”, a povestit John Newman.

Cântărețul a dat lovitura în România cu hitul „Love Me Again”, însă până atunci, acesta a tot compus muzică și a sperat că va deveni cunoscut în Marea Britanie.

Am început să compun când eram destul de mic. Dar profesional, am început când eram la liceu, unde erau numai muzicieni profesioniști, iar eu aveam 16 ani”.

Celebritatea vine la pachet cu multe alte lucruri, inclusic vizibilitatea în mediul online!

Cred că social media e destul de importantă în lume, dar are și părți negative. Oamenii se judecă singuri, comparându-se cu alții. Nu îmi place să dezvălui prea multe, dar nici nu am cine știe ce de ascuns. Nu mă deranjează ca oamenii să-mi cunoască viața. Dar cred că social media e folositoare pentru profesioniști, și chiar distractivă uneori.”, a spus John Newman.

Și dacă tot ne-am reîntâlnit cu John Newman în toiul verii, Ana a vrut să afle care a fost cea mai tare vară din viața artistului!

Am crescut într-un sat mic. Chiar zilele trecute vorbeam cu logodnica mea și îi spuneam despre casa în care am locuit. Aveam mucegai pe pereți și îmi zicea că este surprinsă că nu am făcut astm. I-am spus că niciodată nu stăteam în casă, mereu eram pe afară, până pe la 10 seara și mă jucam. Îmi aduc aminte cum alergam pe dealuri și cum mă bucuram de soare. Cred că asta e cea mai tare amintire legată de vară”, a povestit John Newman.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.