neversea

Sunnery James & Ryan Marciano - "Ne-ar plăcea să colaborăm cu Maluma, e foarte tare!"

După ce i-am văzut la Untold, Sunnery James şi Ryan Marciano au revenit în România, la NEVERSEA!

După ce i-am văzut la Untold, Sunnery James şi Ryan Marciano au revenit în România, la NEVERSEA! Cei doi DJ olandezi se simt ca acasă de fiecare dată când vin pe la noi, aşa că am profitat de ocazie şi i-am luat la întrebări înainte de show!

Nu a trecut nici măcar un an de la Untold! Cum e să fiţi din nou în România?

SJ: Ne place foarte mult în România! Prima dată când am venit aici a fost în urmă cu şapte ani, am mixat pe aceeaşi scenă cu Armin van Buuren. Aşa am ajuns prima dată în România şi din prima am avut o conexiune specială cu publicul. De atunci mă simt ca şi când aş veni acasă, de fiecare dată când am show-uri în România.

RM: Am ajuns la Untold şi ne-am îndrăgostit de tot!

Am ascultat zilele trecute remixul vostru pentru „Mi Gente” de la J Balvin. V-aţi gândit să colaboraţi cu un artist latino până acum?

SJ: Am lucrat la o mulţime de chestii recent. O să lansăm un mini-album în curând. O să fie o altă latură de-a noastră. O să aibă influenţe house, dar şi R&B, pentru că am lucrat cu mulţi producători din zona asta. Credem că va fi lansat la finalul lunii iulie. Şi ne tot gândim să scriem piese noi, poate chiar unul cu J Balvin sau Kanye West.

Sau Maluma!

SJ: Maluma este genial!

Ştiu că vă doriţi să lucraţi şi cu Kanye West!

SJ: Cred că o să fie greu să colaborăm cu Kanye! Chiar zilele trecute am ajuns într-o situaţie cam incomodă, cu el, şi poate că treaba o să meargă bine sau rău, după asta.

RM: Cred că eu ar trebui să îl întreb. Pentru că dacă vorbeşte Sunnery, sigur răspunsul lui Kanye va fi nu! Sau poate că alegem alt artist. Ne-ar plăcea să colaborăm cu Maluma, e foarte tare! L-am cunoscut în Columbia.

SJ: Pe atunci nu era atât de celebru, dar acum este cunoscut peste tot! Oricum avem mulţi cunoscuţi în America Latină, aşa că nu e vreo problemă.

Poate chiar Shakira!

RM: Asta da idee genială!

Cât despre Kanye, cred că îl puteţi convinge dacă spuneţi ceva drăguţ despre Kim Kardashian!

SJ: Cred că a făcut ceva drăguţ pentru oamenii din închisori!

RM: Asta-i tot? Nu o să spui că are un fund sexy?

Cred că e greu, atunci când eşti căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu-i aşa Sunnery?

SJ: Ai dreptate! Toată lumea apreciază exteriorul, şi eu tot la aspect m-am uitat prima dată, dar Doutzen este o femeie minunată şi sunt binecuvântat pentru că o am în viaţa mea.

Sunnery, cum e Ryan în două cuvinte?

SJ: Două? Hmmm! Încăpăţânat şi optimist!

Acum e rândul tău, Ryan! Alege titlul unui film care l-ar descrie pe Sunnery!

RM: Terminator!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.