Cool Stuff

FOTO | Iată cele mai tari imagini cu membrii familiei regale, la botezul Prințului Louis

Prințul William și Kate Middleton l-au botezat pe cel mai tânăr membru al familiei regale, pe Prințul Louis, care are doar 11 săptămâni!

Prințul William și Kate Middleton l-au botezat pe cel mai tânăr membru al familiei regale, pe Prințul Louis, care are doar 11 săptămâni! Botezul a avut loc la Capela din Palatul St. James din Londra, iar la eveniment au participat și Prințul George (4) și Prințesa Charlotte (3).

Kate a purtat o rochie elegantă semnată Alexander McQueen și o pălărie de aceeași culoare, creată de Jane Taylor.

De la botez, nu au lipsit nici Prințul Harry și Meghan Markle, acesta fiind unul dintre cele mai importante evenimente la care cei doi au participat în calitate de soț și soție!

Meghan Markle a purtat o rochie verde-măsliniu, creație a casei de modă Ralph Lauren, accesorizată cu o pălărie Stephen Jones și cu o pereche de mănuși. Cei doi păreau foarte relaxați împreună, semn că le priește viața de proaspăt căsătoriți!

Se pare că Prințul Louis a avut la botez trei perechi de nași, aceștia fiind prieteni ai familiei regale! Haideți să vedem ce alegeri au făcut Prințul William și Kate Middleton!

Laura Meade

Laura Meade este soția lui James Meade, acesta fiind nașul Prințesei Charlotte. Cei doi locuiesc în apropiere de Cambridge și au fost văzuți alături de Prințul William și Kate Middleton, la mai multe evenimente în această vară.

Hannah Carter

Hannah Carter este fosta colegă de facultate a lui Kate Middleton, iar soțul ei este fratele Sophiei Carter, o bună prietenă a familiei regale.

Lucy Middleton

Cea de-a treia nașă a Prințului Louis este Lucy Middleton, avocată și verișoară cu Kate Middleton. Ea este soră cu Adam Middleton, nașul Prințesei Charlotte.

În schimb, în tabăra nașilor sunt:

Nicholas Van Cutsem

Nicholas Van Cutsem este unul dintre cei patru frați Cutsem, care au fost prieteni cu William și Harry, încă din adolescență. Frații Cutsem și-au petrecut copilăria la Anmer Hall, unde se află acum casa de vacanță a Prințului William.

Harry Aubrey Fletcher

Harry Aubrey Fletcher este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui William, încă din timpul școlii. Pe lângă asta, Harry Fletcher a fost și cel care s-a ocupat de invitați, la nunta lui William și Kate, din 2011.

Guy Pelly 

Guy Pelly este un vechi prieten de-al familiei regale, fiind cel care a organizat petrecerea burlacilor pentru Prințul William. Acesta ar fi trebuit să fie inițial nașul Prințului George, dar se pare că a mai așteptat câțiva ani, pentru a fi nașul Prințului Louis.

Foto: People Magazine

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.