Game Of Thrones

S-au terminat filmările pentru Game of Thrones! Iată primele spoilere!

Iată primele informații despre ultimul sezon din Game of Thrones!

Filmările pentru Game of Thrones s-au terminat! Deși petrecerea de rămas bun a avut loc duminică, se pare că unii membrii ai echipei au mai avut puțin de lucru. Se pare că ultima zi de filmare a fost ieri, iar Maisie Williams a fost cea care a divulgat vestea.

Adio Belfast. Adio Arya. Adio Game of Thrones. Cât de mult m-am distrat. Abia aștept noi aventuri!”, a scris Maisie Williams, pe Instagram, postând o fotografie cu încălțările sale, murdare de sânge.

Actrița ne-a dat de înțeles că Arya ar fi singurul personaj feminin care va rezista până la final, dacă luăm în seamă tagurile sale de la postare!

Sophie Turner a declarat că fanii ar trebui să se aștepte la cel mai sângeros sezon de până acum, ținând cont că vor încerca cu toții să salveze cele șapte regate de White Walkers.

Se pare că Kit Harington are deja planuri mari după terminarea serialului Game of Thrones. Actorul a declarat într-un interviu pentru The Guardian că își dorește o schimbare de look.

Mi-ar plăcea să mă bucur de liniște o perioadă, să-mi tund părul, să încerc să mă transform puțin, să nu mă mai recunoască lumea după personajul pe care l-am interpretat. Vreau să fac lucruri noi și să am un nou look pentru asta!

Va fi cam greu să renunț la barbă, pentru că îmi place. Îmi place să am părul lung și barbă, dar va fi ca un ritual.

Nu pot să mă duc la casting pentru următorul rol și să arăt la fel. Rolul acesta a fost genial, dar aș cam vrea să trec peste etapa Jon Snow”, a declarat Kit Harington. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.