neversea

INTERVIU | The Script - „Nu mai vrem să plecăm din România! Am vrea să stăm aici!”

Irlandezii de la The Script s-au îndrăgostit de România! Iată ce părere au despre publicul de aici!

Irlandezii de la The Script au cântat pentru prima dată în România, la NEVERSEA, iar noi am apucat să stăm la povești cu ei, după show-ul genial pe care l-au susținut pe plajă!

Nu-mi vine să cred cât de nebun a fost publicul, cât de liberi și cât de fericiți păreau cu toții. Atât de multă energie! La început ne temeam, pentru că știam că este un festival cu muzică dance, așa că nu ne așteptam ca oamenii să știe fiecare vers al pieselor noastre. A fost minunat! O experiență genială pentru noi. Mi se ridicase părul de pe ceafă. A fost un moment în care ne-am contopit cu mulțimea. Un moment magic!”, a povestit Danny O'Donoghue, solistul trupei.

Și dacă tot i-am văzut atât de încântați, i-am întrebat dacă se gândesc să revină în curând.

Nu se pune vorba de întors. Nu mai vrem să plecăm din România! Am vrea să stăm aici. Cu atâta mâncare bună și fete frumoase! De ce ai vrea să pleci?”

Așa e, Danny! Hai la noi, ne vom obișnui cu concerte zilnice!

Se pare că românii nu sunt singuri fani ai trupei The Script! Regina Marii Britanii este o mare fană a formației irlandeze, așa că am fost curioși dacă băieții au avut de a o cunoaște!

Da, am întâlnit-o pe Regina Angliei! De fapt e una dintre cele mai scunde fane ale noastre! Haha! Am cunoscut-o în urmă cu patru ani, când ne-a invitat să cântăm la BBC. Pentru noi era de necrezut! Chipul ei era pe banii noștri de ani de zile, o aveam în buzunarele noastre. Am avut emoții, pentru că regina este un superstar. Dar când am întâlnit-o, a fost foarte comunicativă, am discutat despre festivaluri", a spus Danny.

Mark și Danny sunt prieteni din copilărie, așa că i-am rugat să ne povestească despre cea mai tare amintire pe care o au împreună!

Hmmmm. Furam gheață! Nu aveam curent electric în casă, iar frigiderul nu mergea.  Așa că furam gheață de la benzinării și o puneam în frigider, și apoi băgam mâncarea. Avem o grămadă de amintiri!

Am fost foarte fericiți când am primit scrisoarea de la Regina Angliei și ne-a invitat să cântăm pentru ea, sau de la Președintele Irlandei”, a povestit Danny.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.