Kiss Music News

Becky G – „Când aveam 9 ani, ne-am pierdut casa. Am locuit în garajul bunicilor mei!”

Iată povestea emoționantă de viață a lui Becky G, noua senzație a muzicii latino!

Becky G a reușit să dea lovitura cu „Mayores, o piesă în care îi laudă pe bărbații mai în vârstă, care știu cum să se comporte cu o femeie. Dar succesul ei nu s-a oprit aici! Tânăra de 21 de ani a continuat să ne surprindă cu două colaborări de care nu ne putem sătura: „Mad Love” cu Sean Paul și „Sin Pijama” cu Natti Natasha.

Dar se pare că pentru a ajunge pe culmile succesului, Becky G a avut mult de lucru! Artista provine dintr-o familie cu o situație materială precară, așa că încă de mică a luptat pentru visul său.

Încă de mică am muncit! Părinții mi-au zis că eram ca un titirez, eram peste tot, îmi plăcea să îi distrez pe toți. Cântam, dansam, mă prefăceam că sunt la concursuri de talente. Îmi plăcea mult atenția celorlalți.

Când aveam 9 ani, ne-am pierdut casa. Eram șase membri în familie, părinții mei și frații mei, iar pe atunci am locuit cu toții în garajul bunicilor mei. A fost foarte greu pentru noi. Știam că vom trece peste acea perioadă, dar în același timp  mă gândeam ce pot să fac pentru a-mi ajuta familia. Nu puteam să mă angajez nicăieri la 9 ani, doar la școală mă duceam. Așa că am scris eu un contract și m-am dus la părinții mei. Le-am zis să îmi dea șase luni, ca să reușesc să devin cunoscută. Căutasem pe Google toate agențiile pentru tineri talentați și i-am rugat pe părinți să mă susțină. Dacă nu se întâmpla nimic, le-am zis că renunț și eu la visul meu.

Nu știu la ce mă gândeam atunci. Eram patru frați și nu aveam bani nici să trecem strada. Dar mi-am dat seama încă de la 9 ani ce îmi doream să fac. Și cum eram cea mai mare dintre frații mei, voiam să îi învăț că nimic nu este imposibil. Dacă ai un vis, trebuie să lupți pentru el! În special pentru fratele meu mai mic, Alejandro, care are autism. Mereu am simțit că am o responsabilitate mai mare pe umeri.”, a povestit Becky G, într-o emisiune din Spania.

În copilărie, Becky G a fost mereu ținta glumelor răutăcioase ale colegilor, care râdeau mereu de ea, din cauza faptului că apărea în reclame și în show-uri TV. Din această cauză, artista a renunțat la școală, și a preferat să urmeze cursuri acasă.

Becky G și-a făcut debutul sub numele de Claudia Gomez, având la început roluri în seriale pentru copii. Apoi, aceasta a continuat cu muzica, făcând parte din două trupe de fete, iar abia în 2012, și-a lansat prima piesă solo, alături de will.i.am.

Becky G se bucură acum de succes la nivel internațional, având numeroase nominalizări la mai multe premii muzicale, dar și un videoclip care are peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.