Kiss Music News

FOTO | Hassan Jameel o vrea înapoi pe Rihanna! Iată reacția artistei la întâlnirea cu fostul iubit!

Se pare că relația Rihannei cu Hassan Jameel a ajuns la final și nu e cale de întoarcere!

Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel au fost văzuți certându-se în timp ce se aflau în vacanță în stațiunea Puerto Vallarta din Mexic. Cei doi s-au despărțit în urmă cu o lună, după ce au fost împreună un an de zile.

Rihanna a confirmat că lucrează la un nou album!

A trecut ceva timp de când nu i-am mai văzut pe cei doi împreună. În ciuda zvonurilor, Rihanna și iubitul ei miliardar păreau să aibă o relație puternică. Însă, cei doi au petrecut recent o vacanță împreună, unde spiritele dintre ei s-au încins.



Cântăreața și miliardarul au început să se certe, iar din fotografii reiese faptul că Rihanna este foarte supărată și nervoasă pe Hassan, care încearcă să îi explice acesteia ce s-a întâmplat. Încă nu știm de ce s-au certat cei doi, însă un lucru este sigur, relația dintre ei s-a terminat definitiv.



O prietenă apropiată a artistei a spus că Rihanna s-a săturat de explicaţiile milionarului și şi-a dat seama că relaţia la distanţă nu prea mergea.



Rihanna nu a confirmat niciodată relația cu Hassan, însă într-un interviu pentru Vogue, artista a declarat că se vede cu cineva și este fericită.

FOTO: The Herald

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.