Cool Stuff

Tot ce trebuie să știi despre cel de-al doilea film „Avatar”, al lui James Cameron

Fericirea celor de pe Pandora este pe cale să fie distrusă de o nouă amenințare

La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Însă, fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. Așa sună începutul poveștii celui de-al doilea film „Avatar” al regizorului James Cameron.



Când vor începe filmările?

Filmările pentru „Avatar 2” sunt programate să înceapă pe 25 septembrie. Povestea din spatele celui de-al doilea film este unul dintre motivele pentru care filmările au fost întârziate. Acestea erau așteptate să înceapă în aprilie 2016, iar apoi au anunțat că de fapt vor începe în august 2017.

Treaba este că eu nu sunt concentrat pe Avatar 2, ci pe Avatar 2, 3, 4 și 5. Ăsta este modul cum abordez eu situația. Toate au fost create în același mod”, a declarat James Cameron.

„Tocmai ce am terminat scenariul pentru Avatar 5, iar acum voi începe să lucrez cu actorii și sunt ocupat în fiecare zi”, a completat regizorul.

Când va fi lansat filmul?

„Avatar 2” era programat pentru lansarea oficială în decembrie 2014, iar cel de-al treilea film în decembrie 2015, însă acest lucru nu s-a întâmplat. După ce al patrulea film a fost adăugat pe listă, lansările au fost programate pentru decembrie 2016, 2017 și 2018.



În 2015, James Cameron a anunțat că „Avatar 2” nu va fi lansat nici în 2017 din cauză că este ocupat să scrie.

Momentan, datele oficiale pentru lansarea seriei Avatar sunt următoarele:

Avatar 2 - 18 decembrie 2020
Avatar 3 - 17 decembrie 2021
Avatar 4 - 20 decembrie 2024
Avatar 5 - 19 decembrie 2025

Cine va juca în următoarele filme Avatar?

Sam Worthington se va întoarce în rolul lui Jake Sully. Sigourney Weaver și „băiatul rău” Stephen Lang se vor întoarce, în ciuda faptului că personajele lor au murit în primul film.

C.C.H Pounder va juca din nou rolul lui Mo'at, mama lui Neytiri, iar Matt Gerald va fi din nou caporalul Lyle Wainfleet.

O mare surpriză a celui de-al doilea film o va constitui apariția lui Kate Winslet, cu care James Cameron a mai colaborat pentru Titanic. Actrița va juca rolul lui Ronal în universul Avatar.

Zoe Saldana va intra din nou în pielea personajului lui Neytiri, aceasta fiind una dintre vedetele filmului „Avatar”

Ce se va întâmpla în „Avatar 2”?



Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui, însă fericirea celor de pe Pandora este pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni".

Aceștia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.