Kiss Music News

Jess Glynne – șapte hituri No.1 și încă locuiește cu părinții!

Jess Glynne a devenit prima artistă din Marea Britanie, care are șapte hituri No.1, și care încă locuiește cu părinții, într-o casă din nordul Londrei.

Jess Glynne a devenit prima artistă din Marea Britanie, care are șapte hituri No.1, și care încă locuiește cu părinții, într-o casă din nordul Londrei. Artista, în vârstă de 28 de ani, a reușit să aibă la fel de multe hituri No. 1 în Anglia, precum Kylie Minogue, și asta în doar patru ani de la debut!

Probabil că nu știați, dar ea este cea care a cântat „Rather Be”, alături de Clean Bandit! Așa a început cariera lui Jess Glynne, care acum are piese peste tot în topurile muzicale și în reclamele TV.

Jess Glynne are o avere estimată la 3 milioane de lire sterline, un premiu Grammy, și un album care a debutat pe prima poziție în topuri!

Secretul succesului ei? Artista a refuzat propunerea lui Simon Cowell de a participa la X Factor, reușind astfel să-și creeze singură o adevărată armată de fani, fără să fie legată de vreun contract.

În ciuda succesului său, Jess Glynne încă locuiește cu părinții, fiind foarte apropiată de aceștia. În mai multe interviuri, artista a povestit că nu îi place să stea departe de casă foarte mult timp, mai ales atunci când este în turneuri.

Artista a colaborat anul acesta cu Rudimental și Macklemore pentru piesa „These Days”, lansând apoi piesa „I’ll Be There”, primul single extras de pe viitorul său album „Always in Between”. Viitorul material discografic va fi lansat în septembrie și va include și o colaborare cu Ed Sheeran.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.