Kiss Music News

Matteo lansează single-ul „Drama", în colaborare cu Ruby

Matteo se pregătește pentru o nouă călătorie în China unde va susține noi concerte.

După ce a lansat propria versiune a melodiei „Constantine", Matteo revine cu un nou single și videoclip, dar și cu o colaborare surpriză alături de Ruby în piesa „Drama". 

Așa cum am obișnuit, „Drama" este o piesă ritmată, e un schimb de replici între mine și Ruby care transpune de fapt realitatea de zi cu zi care are loc între două persoane, ori lucruri care se află în capul fiecăruia dintre noi, dar nu sunt spuse. Trăim într-o lume care se află în continuă schimbare, iar conceptul videoclipului este bazat foarte mult pe tehnologie, lucru care mi-a plăcut foarte mult pentru că este ceva diferit față de restul videoclipurilor pe care le-am făcut până acum", a declarat Matteo.  
 
Matteo este prietenul meu de mulți ani și mă bucur că în sfârșit colaborăm pentru un single despre care pot spune că e o piesă de suflet. La filmările videoclipului ne-am simțit foarte bine și mi-ar fi plăcut ca motocicletele să fie mai rapide", a declarat Ruby

Single-ul „Drama" este produs în studioul DeMoga Music și a fost compus de către Marius Moga, Matteo și Marius Mirică.

Matteo se pregătește pentru o nouă călătorie în China unde va susține noi concerte, publicul de acolo fiind doritor să îl vadă pe artistul român cântând. Succesul artistului peste hotare a început după ce piesa „Panama" a cucerit toate topurile din Asia, ajungând să devina una din cele mai cautate și vizualizate piese ale continentului. Tot aici, Matteo a susținut un concert la începutul acestei luni în cadrul celui mai mare festival de muzică pop rock din China.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.