Cool Stuff

Leighton Meester din „Gossip Girl” - poveste de viață ca în filmele de la Hollywood

Leighton Meester din Gossip Girl are o poveste incredibilă de viață!

Viața la Hollywood înseamnă totul pentru unii, dar nu a fost așa de ușor și pentru Leighton Meester, celebra actriță care i-a dat viață lui Blair Waldorf, în Gossip Girl.

Aceasta are tot ce și-ar putea dori:  o carieră de succes în actorie, a cochetat cu industria muzicală, are o căsnicie de vis cu Adam Brody din serialul The O.C. și o fetiță adorabilă, pe nume Arlo.

Dar până să ajungă aici, Leighton Meester a trecut prin clipe grele, care au ambiționat-o să meargă mai departe.

Meester s-a născut în aprilie 1986, în Texas, în timp ce mama ei se afla în închisoare pentru contrabandă cu droguri.  Într-un interviu pentru US Weekly, actrița a povestit că mama ei se afla la începutul unei sentințe de 10 ani, atunci când a născut-o. Până la urmă, Constance a ispășit doar 16 luni din pedeapsă, însă timp de 3 luni, a locuit cu fiica sa într-o școală de corecție.

Leighton Meester provine dintr-o familie de oameni certați cu legea!  Mătușa actriței s-a aflat pe lista celor mai căutate 15 persoane din Statele Unite, după ce  a evadat din închisoare.

După ce mama lui Leighton a fost eliberată din închisoare, acestea au locuit în Florida, însă nu pentru mult timp. Actrița a semnat un contract cu o agenție de modele și s-a mutat în New York, alături de mama ei, pentru a-și urma visul de a avea o carieră în entertainment.

La început, artista a locuit într-un apartament sărăcăcios de la periferia orașului, iar toate joburile pe care le obținea erau în Manhattan, destul de departe de locul în care stătea. Dar se pare că tot răul a fost spre bine, pentru că în 2011, actrița și-a cumpărat o casă de 1.45 de milioane de dolari, în Encino.

Tot în 2011, relația pe care Leighton o avea cu mama ei, a scăpat de sub control. Se pare că actrița îi trimitea mamei sale câte 7500 de dolari lunar pentru fratele ei mai mic, Lex, care era bolnav. Dar banii nu ajungeau niciodată la fratele artistei, pentru că mama acesteia îl cheltuia pe operații estetice, extensii și botox, după a declarat Leighton pentru TMZ.

Atunci, actrița a decis să nu îi mai trimită bani mamei sale, iar aceasta a dat-o în judecată pe fiica sa, încercând să o convingă să îi plătească 10.000 de dolari lunar, pe viață. Totuși, procesul a fost câștigat de Leighton Meester, care nu a mai fost nevoită să îi plătească nimic mamei sale.

Leighton nu a avut noroc nici în dragoste, declarând într-un interviu pentru Seventeen, că întotdeauna i-a „fost dificil să se descurce cu o relație”. Totuși, până să-l întâlnească pe actualul său soț, Adam Brody, actrița a fost iubita actorului român, Sebastian Stan, care i-a fost coleg în Gossip Girl.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.