Cool Stuff

Uite ce spun despre tine emoji-urile pe care le folosești cel mai des!

Emoji-urile au devenit un must-have atunci când trimitem mesaje!

Te-ai gândit vreodată că emoji-ul pe care îl folosești cel mai des este „oglinda sufletului tău”? Ei bine, ideea este că poți spune multe despre cineva doar uitându-te la emoji-urile pe care le folosește cel mai des. Cu toate astea, emoji-urile reflectă o parte din personalitatea noastră atunci când trimitem un mesaj.

#1 Monkey Eyes



Probabil unul dintre cele mai drăguțe emoji-uri, maimuțica timidă este unul dintre cele mai folosite semne când vine vorba mesaje. Însă, acest semn simpatic poate fi interpretat în mai multe feluri și este folosit de obicei atunci când te simți rușinat sau timid.

#2 Crying Laughing



Dacă ești printre cei care au emoji-ul ăsta în lista celor folosite recent, atunci felicitari, te numeri printre cei mai prietenoși oameni. Dacă folosești acest emoji ești o persoană care privește lucrurile din jur cu mult umor.

#3 Crying face



Probabil semnul ăsta îl folosești cel mai des atunci când plouă sau ninge afară, iar tu vrei să ieși la un suc. Ei bine, cei care folosesc acest emoji au tendința de a fi „drama queen”.

#4 Heart Eyes




Se pare că acest emoji este preferat mai des de... adolescente, iar cei care îl folosesc declanșează cu ajutorul lui o parte „jucăușă” a personalității lor.

#5 Thumbs Up



De cele mai multe ori acest emoji este folosit pentru a încuraja pe cineva că a făcut o treabă excelentă sau atunci când vrei să scapi repede dintr-o conversație și ești de acord cu orice ar spune cel cu care vorbești.

#6 Smiley Face



Deși pentru mulți acest emoticon poate fi un simplu zâmbet prietenos, pentru unii reprezintă așa zisul semn de „sictir”, pe care îl dăm atunci când oferim o replică ironică sau când suntem în mijlocul unei discuții în contradictoriu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.