Kiss Music News

Becky G, impresionată sau îndrăgostită de Maluma? Iată ce spune artista despre columbian!

Becky G a vorbit într-un interviu recent despre Maluma! Iată ce părere are despre columbian!

Becky G și-a surprins fanii zilele trecute, când a lansat o piesă în engleză alături de French Montana și Farruko! Cu această ocazie, cei de la Billboard au luat-o la întrebări pe tânăra artistă și au aflat la ce colaborări visează Becky G și ce părere are aceasta despre celebrul Maluma!

Mi-ar plăcea să plec în turneu cu Maluma. Iubesc totul la Maluma. Îl iubesc ca un frate, ca un prieten, dar mai presus de orice, ca artist. Îl admir mult. Am învățat o mulțime de lucruri de la el, așa că dacă aș pleca în turneu cu el ar fi nemaipomenit. Chiar am împărțit scena cu el, în orașul meu natal, în Inglewood. M-a invitat pe scenă să cânt una dintre piesele mele și mi s-a părut foarte drăguț gestul lui.

Totuși, Bruno Mars este artistul mereu preferat, și chiar dacă nu am vorbit prea mult despre asta, vreau să știți că el este pe primul loc, în lista mea de favoriți. Am învățat să cânt la chitară cu piesele lui. El e un fel de James Brown pentru generația noastră”., a povestit Becky G.

O colaborare între Becky G și Maluma ar suna foarte bine, dar se pare că celebrul columbian îi este „fidel” Shakirei, cei doi lansând luna trecută cea de-a treia piesă împreună!

Până auzim o colaborare între cei doi, ne putem bucura de noul single al lui Becky G - „Zooted”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.