Cool Stuff

VIDEO | Ce am înțeles din primul trailer al filmului „Aquaman”

Urmărește acum primul trailer al filmului „Aquaman” și spune-ne cum ți se pare!

Abia așteptam să vedem primul trailer pentru Aquaman”, filmul care ni-l va aduce pe marile ecrane pe celebrul Jason Momoa! Și dacă tot am apucat să ne uităm la el, vă facem și un rezumat!

La fel ca celelalte filme DC, „Aquaman” face o călătorie în trecutul eroului principal și ne prezintă originile sale și câteva aspecte mitologice despre personaj.

Totul începe cu un love story între Tom Curry (Temuera Morrison), un paznic de far, care o salvează pe regina mărilor, Atlanna (Nicole Kidman). Din trailer, nu ne dăm seama dacă Nicole Kidman va avea doar scurtă apariție la începutul filmului, sau dacă rolul ei este unul mult mai important. Cert este că Atlanna este mama lui Arthur Curry, mai exact mama lui Aquaman!

Se pare că personajul negativ va fi fratele vitreg al lui Arthur, Orm, care își dorește să se răzbune pe oamenii care au poluat apa oceanelor. Pe lângă faptul că luptă împotriva oamenilor, planul lui Orm este acela de a uni cele șapte regate ale mărilor, pentru a deveni rege. De aici se va isca un conflict între Aquaman și Orm, în care se va implica și Mera (Amber Heard), care îl va ajuta pe Arthur să câștige lupta.

Regizorul filmului a descris „Aquaman” ca fiind un film de aventură, mai mult decât un film cu supereroi. Cu mai multe regate, mitologie, dragoni, certuri în familie și o poveste de dragoste încurcată – „Aquaman” arată ca un fel de Game of Thrones subacvatic!

Filmul „Aquaman” va avea premiera pe 21 decembrie 2018!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.