untold

De ce nu trebuie să-i ratezi pe The Chainsmokers la UNTOLD!

Abia așteptăm să auzim hit-urile Dj-ilor americani pe scena de la UNTOLD!

Kiss FM are o misiune în vara asta! Să dea tonul distracției și să îți prezinte cele mai tari nume de la UNTOLD! Toată lumea are preferați, iar printre Dj-ii noștri favoriți se numără The Chainsmokers, pe care nu trebuie să îi ratezi vara aceasta la UNTOLD 2018! 

The Chainsmokers este un duo de DJ americani format din Andrew „Drew” Taggart și Alexander „Alex” Pall. Duo-ul s-a remarcat pe plan internațional în 2014 cu piesa „#Selfie”, piesă care s-a aflat în top 20 în multe țări.

Anul acesta avem șansa să îi vedem pe scena de la UNTOLD, unde ne vor cânta cele mai cunoscute piese ale lor printre care „Selfie“, „Don't Let Me Down”, „Closer“ sau „Something Just Like This“. 

Duo-ul american a dat lovitura pe plan internațional, cu piesa „#Selfie“, în 2014. La vremea aceea, DJ-ii au observat că „selfie“ a devenit un cuvânt des folosit așa că au vrut să profite de ocazie. Inspirația pentru piesă a venit după ce Drew și Alex observau cum își făceau poze femeile din cluburile din New York. Cu siguranță când vom auzi la UNTOLD versul „Let me take a selfie“ vom fi cu telefoanele în aer!

 

 „Closer” este piesa cu care The Chainsmokers au dat din nou lovitura! DJ-ii au colaborat cu Halsey pentru această piesă, iar versurile melodiei se află și acum pe buzele tuturor fanilor! Piesa spune povestea de dragoste a unui cuplu, iar vocea lui Halsey și a lui Andrew Taggart se îmbină perfect! Ba mai mult decât atât, în videoclipul piesei, Drew și Halsey au câteva momente tandre, iar la vremea aceea toți fanii se întrebau dacă cei doi sunt împreună”

The Chainsmokers au colaborat și cu celebra trupă Coldplay pentru piesa „Something Just Like This“. Single-ul a fost nominalizat la Premiile Grammy la categoria „cea mai bună interpretare pop a unui grup/duo“.
 

Duo-ul american ne-a cucerit și cu piesa „Paris” pentru care au colaborat cu artista Emily Warren. Într-un mesaj pe Twitter, Andrew Taggart a mărturisit că îi place să scrie piese despre momentele mici din viață, pentru că este mai ușor pentru oameni să se regăsească în ele.

Ce zici, te-am convins? Ne vedem în perioada 2-5 august, la cel mai tare festival din România, unde îi vom asculta pe The Chainsmokers!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.