untold

Cum i-a venit inspirația lui Afrojack pentru hitul „Give Me Everything”

Mai știi hitul „Give Me Everything”? Află mai multe despre el, chiar de la Afrojack!

Și anul acesta ne dăm întâlnire cu Afrojack la Untold, așa că ne-am gândit să ne facem încălzirea din timp și să ascultăm o parte dintre cele mai tari piese ale sale! 

Așa ne-am adus aminte că în 2011, Afrojack a dat lovitura cu hitul „Give Me Everything”, alături de Pitbull, Ne-Yo și Nayer! Au trecut șapte ani de când piesa se auzea în toate cluburile, iar noi încă ne aducem aminte de ea! Se pare că nici cei de la Billboard nu au uitat de succesul acestui single, despre care l-au întrebat și pe Afrojack, într-un interviu recent.

Afrojack a povestit că inspirația i-a venit în timp ce se afla la duș! Acesta își dorea să facă o piesă „foarte, foarte simplă, cu un sound ușor de reținut”, așa că a ieșit direct în prosop și a fugit în studio, pentru a nu-și uita ideile.

Cred că am stat în studio cam vreo 5 ore, doar cu prosopul pe mine, și am făcut tot instrumentalul pentru piesă. Apoi am chemat pe cineva să tragă un demo vocal.”, a povestit Afrojack pentru Billboard.

La scurt timp, Afrojack s-a întâlnit în Miami cu Pitbull și i-a arătat câteva dintre piesele la care lucrase, inclusiv „Give Me Everything”.

A fost înnebunit. A zis instant că asta e ceea ce căuta. Cred că Pitbull și-a înregistrat versurile din trei-patru încercări.”, a spus Afrojack.

Apoi Pitbull l-a sunat pe Ne-Yo, care era în LA, în acea perioadă și l-a rugat să colaboreze cu noi pentru piesă. În mai puțin de 30 de minute, ei aveau refrenul gata.

Mereu ești surprins când vezi că o piesă e așa de puternică. Cred că nimeni nu se aștepta ca acea piesă să fie cântecul anului”, a adăugat DJ-ul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.