Cool Stuff

FASHION POLICE | Cele mai bine îmbrăcate vedete ale săptămânii

Iată care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete de săptămâna aceasta!

E vineri! Așa cum te-am obișnuit, astăzi este ziua în care îți aducem cele mai fresh ținute ale vedetelor pe care le-am urmărit de-a lungul săptămânii. Prezente la diverse evenimente, celebritățile de la Hollywood au ales cele mai cool haine, au creat cele mai originale outfit-uri și au pășit pe covorul roșu. 

Iată care sunt ținutele de săptămâna aceasta care ne-au impresionat!

#1. Becky G



Becky G
arată minunat în oranj! Artista a asortat sacoul oversized cu o pereche de sandale în aceeși nuanță. Să nu uităm de cerceii în formă de stea de care ne-am îndrăgostit!

#2. Paris Hilton


Paris Hilton arată incredibil de sexy! Vedeta și-a făcut apariția la o prezentare de lenjerie intimă în Verona, Italia. Totuși, noi nu ne putem lua ochii de la geanta ei!

#3. Kristen Bell



Cod roșu! Kristen Bell a adoptat un look masculin, dar în același timp actrița a adăugat și o notă de feminitate cu sandalele pe care le poartă. Kristen a fost prezentă la Comic-Con pentru filmul „The Good Place” în care joacă. 

#4. Hailee Steinfeld



Wow, Hailee Steinfeld a strălucit la propriu! Cântărața a purtat un costum Prada, la Comic-Con 2018!. 

#5. Ciara



Ciara 
a reușit o combinație super! Cântăreața a afișat un look cu influențe sport, dar chic în același timp, la Premiile Nickelodeon Kids Choice Sports 2018. 

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.