Cool Stuff

Tinerețe fără bătrânețe! Cum arată Brad Pitt la 54 de ani!

Se pare că Brad Pitt folosește o poțiune magică pe care cu siguranță o vrem și noi!

Au apărut noi imagini cu Brad Pitt și Leonardo DiCaprio de la filmările peliculei „Once Upon a Time in Hollywood” regizată de Quentin Tarantino, iar Brad Pitt și colegul său, Leonardo DiCaprio arată mai bine ca oricând!

Fotografiile realizate pe platourile de filmare sunt suprinzătoare, căci ambii actori arată de parcă ar fi descoperit mașina timpului. Atât Brad, cât și Leonardo DiCaprio arată vizibil întineriți, însă toată atenția noastră se concentrează asupra lui Brad Pitt, care la 54 de ani arată impecabil.

Aspectul actorului este schimbat față de cel cu care ne obișnuise după divorțul de Angelina Jolie. Nu știm dacă Brad Pitt a apelat la vreun estetician sau make-up-ul este de vină, însă un lucru e cert: ne place de noul Brad Pitt.

Brad Pitt în tinerețe.



Nu știm cu ce se hrănesc actorii de la Hollywood, însă nici Leonardo DiCaprio nu se lasă mai prejos. În vârstă de 43 de ani, actorul nu a lăsat timpul să-și lase amprenta asupra sa.

Leonardo DiCaprio în tinerețe.



Brad Pitt și Leonardo DiCaprio filmează împreună pentru noul film al lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”, iar alături de ei vor juca și Al Pacino și Margot Robbie.

FOTO: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.