Cool Stuff

Ce trebuie să știi să faci dacă vrei să devii o bonă regală!

Iată care sunt abilitățile pe care ar trebui să le aibă o viitoare bonă regală.

Dacă vă așteptați ca cei din familia regală să aibă grijă singuri de copiii lor, vă înșelați. Prinţesa Charlotte, Prinţul George şi Prinţul Louis au o singură bonă care are grijă de ei, pe Maria Teresa Turrion Borallo. Prinţul William şi  Kate Middleton au angajat o singură dădacă pentru cei trei copii, însă pregătirea acesteia întrece orice aşteptare.

O bonă regală trebuie să aibă anumite calități, dar și pregătiri pe care o dădacă obișnuită nu le are. Iată care sunt abilitățile pe care ar trebui să le aibă o viitoare bonă regală.

#1. Educația


Viitoarea dădacă trebuie să fii absolvit Colegiul Norland, cunoscut pentru pregătirea în educarea şi îngriirea copiilor. Celebra școală pentru dădace îşi pregăteşte elevele pentru cele mai dificile situaţii.

#2. Practica


În timpul studiilor, bonele fac practică pe copii-roboți. Nicio dădacă nu va avea voie să aibă grijă de un copil, dacă înainte nu a avut grijă de un bebeluș electronic. Copiii robotizați o pot trezi pe bonă în timpul nopții și îi pot cere de mâncare sau pur și simplu îi vor cere puțină afecțiune.

#3. Bona este și bodyguard


O dădacă regală va trebui să fie în stare să se apere pe ea, dar și pe copilul de care are grijă, de aceea lecțiile de autoapărare sunt predate de către foști ofițeri militari. În timpul utimului curs din anul al treilea, fetele sunt învățate și cum să acorde primul ajutor.

#4. Un bun șofer

Bona regală trebuie să conducă perfect! Din moment ce copilul familiei regale trebuie să fie în deplină siguranță cu ea, dădacele sunt învățate să conducă în condiții extreme. Până la sfârșitul cursului, fetele vor putea fi capabile să conducă o mașină chiar și în cele mai dificile condiții.

#5. Familia regală este singura ei familie


Viitoarea bonă va face parte din familia regală, iar ea îi va escorta pe copii chiar și în timpul călătoriilor și evenimentelor. Dădaca va locui întotdeauna în apropierea copiilor. De aceea, bona copiilor din familia regală britanică are propria locuință la Palatul Kensington.

#6. Trebuie să păstreze secrete


Niciodată bonele regale nu vor deține un cont pe rețelele sociale și nu vor acorda interviuri presei. În momentul în care este angajată, dădaca semnează un document în care promite să păstreze secretă orice informație pe care o primește.

#7. Bona regală nu va lovi niciodată un copil


Colegiul Norland promite că niciunul dintre absolvenții săi nu va folosi metoda „pălmuirii” asupra niciunui copil. Pedepsirea unui copil în acest fel este strict interzisă, atât familiei regale, cât și bonelor. Se pare că în tot acest univers, bonelor le este interzis să îi țină chiar și de mână pe urmașii tronului regal.

#8. O bonă nu îi va înlocui niciodată pe părinți


Chiar și cele mai bune bone din lume știu că părinții sunt cele mai importante persoane din viața unui copil. Colegiul Norland le recomandă viitoarelor bone regale să-i implice și pe părinți în anumite activități, precum spălatul bebelușului sau pregătirea acestuia pentru somn.

FOTO: Brightside

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.