Cool Stuff

Cum a reușit un blind date să-i aducă împreună pe Mila Kunis și Ashton Kutcher

Iată care este povestea de dragoste a celor doi actori de la Hollywood!

Deși sunt căsătoriți de doar trei ani, între Mila Kunis și Ashton Kutcher nu a fost dragoste la prima vedere. Povestea lor a început acum aproape două decenii când cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la filmările serialului „That 70s Show” în anii ‘90, când Mila avea 14 ani, iar Ashton 19.

Cei doi au susținut că, la acea vreme, nu erau atrași unul de celălalt. Ba mai mult decât atât, Mila Kunis a povestit în cadrul unui interviu că Ashton Kutcher o ajuta să-și facă temele.

Mai târziu, ambii actori aveau să-și găsească iubirea. Mila Kunis a început să se întâlnească cu Macaulay Culkin în 2002, iar Ashton cu Demi Moore, cu care s-a căsătorit în 2005.



Se pare că într-un final, poveștile de dragoste ale celor doi au ajuns cumva la final. Mila și Macaulay s-au despărțit în 2010, iar Ashton și Demi Moore au divorțat în 2012.



În ciuda faptului că s-au încheiat filmările pentru serialul „That '70's Show”, cei doi au reușit să păstreze legătura și să se sune ocazional. Prin anul 2012, Ashton Kutcher a stat în fața Milei Kunis la o decernare de premii. Ea a povestit că, îl admira din spate, iar când s-a întors și a văzut, de fapt, cine este bărbatul din fața ei, a avut un sentiment foarte ciudat pe care a încercat să-l îndepărteze.

Tot Mila, amuzată de situație, își aducea aminte că Ashton a invitat-o la el acasă pentru a-i face cunoștință cu un prieten.

„Am aflat mult mai târziu că soțul meu încerca să îmi aranjeze o întâlnire cu prietenul lui cel mai bun”, a spus Mila.

Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, iar cei doi și-au petrecut seara împreună. În prezent, Mila Kunis și Ashton Kutcher trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Wyatt și un băiețel pe nume Dimitri.



FOTO: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.