Cool Stuff

FOTO | Transformare incredibilă pentru Pedro Pascal, în „Wonder Woman 1984”

Uite prin ce schimbare de look a trecut actorul Pedro Pascal, pentru filmul „Wonder Woman 1984”!

Regizoarea celui de-al doilea film „Wonder Woman” le-a oferit o nouă surpriză fanilor, făcând publică o fotografie cu unul dintre noile personaje!

Este vorba despre personajul interpretat de actorul Pedro Pascal, cunoscut pentru rolurile sale din Game of Thrones și Narcos.

Deocamdată nu se știe ce rol va interpreta Pedro Pascal în „Wonder Woman 1984”, însă fanii consideră că acesta seamănă foarte mult cu Maxwell Lord, un răufăcător din universul DC. Acest personaj este un bogat om de afaceri, care se folosește de averea sa pentru a controla lumea.

Deocamdată, regizoarea Patty Jenkins nu a confirmat dacă este vorba despre Maxwell Lord, însă rămâne să aflăm mai multe detalii, în următoarele luni.

În Wonder Woman 2, Diana își va continua misiunea de a apăra lumea, de data aceasta acțiunea având loc în anii '80. De asemenea, se vor întoarce pe marile ecrane Chris Pine, Ewen Bremner și  Saïd Taghmaoui, și se pare că aparițiile lor nu vor fi flashback-uri! Să ne așteptăm să îi vedem din nou împreună pe Diana și pe Steve Trevor?

Continuarea filmului Wonder Woman va avea premiera pe 1 noiembrie 2019. Până atunci universul DC pregătește alte două filme: Aquaman și Shazam!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.