untold

Iată ce artiști români vor urca pe scenele de la UNTOLD 2018

Pregătește-te de cea de-a patra ediție UNTOLD!

Ne mai despart doar câteva zile de festivalul UNTOLD 2018. Cea de-a patra ediție are loc în perioada 2-5 august, la Cluj-Napoca, iar cele mai mari nume din industria muzicală, precum The Black Eyed Peas, Kygo, Diplo sau The Chainsmokers vor urca pe scena UNTOLD.

Însă, asta nu este tot! Pe scenele festivalului vom auzi și nume din industria muzicală românească, de la Subcarpați, Șatra Benz și Golan, la Mihail, Vanotek și Manuel Riva. Iată de la ce oră și la ce scene vor cânta artiștii tăi români preferați!

Joi, 2 august 

Cu Vanotek ne vom întâlni în prima zi de festival, pe Main Stage, de la ora 18:00! Pe scena principală de la UNTOLD vor răsuna piese precum „Tell Me Who“, „Back To Me“ sau „Viajero“

Cu DOC ne dăm întâlnire pe scena Alchemy, de la ora 20:30, după care Grasu XXL va aduce cele mai tari piese de la ora 21:30. 


 

De la ora 00:30, The Motans vor urca pe scena Forest, unde vor cânta piese precum „Jackpot“, „Versus“, „Mr. Tort“ sau „August“ 


Vineri, 3 august

Manuel Riva va urca pe Main Stage în cea de-a doua zi de festival, de la ora 17:00. DJ-ul va mixa o oră și jumătate, iar noi de abia așteptăm să auzim piese precum „Mhm, Mhm“ sau „Miami“!



 

Șatra Benz va aduce ritmurile trap pe scena Alchemy, de la ora 19:30. Vom dansa pe cel mai cool stil muzical al momentului și vom asculta piese precum „Dubai“, „Șatra se întoarce“ și „Bernabeu“.



 

Sâmbătă, 4 august

În cea dea treia zi de festival, Subcarpați vor urca pe Main Stage, de la ora 19:45  și vom asculta piese cu elemente din muzica electronică și hip-hop combinate cu influențe din folclorul românesc. „Frunzuliță, iarbă deasă“, „M-a făcut muma frumoasă“ și „Rabdă inimă“ se numără printre cele mai apreciate melodii ale trupei. 



De la ora 23:00 pe scena Forest ne dăm întâlnire cu Mihail! Artistul va aduce la cea de-a patra ediție de festival hituri precum „Who You Are“ și „Mă ucide ea“.




Duminică, 5 august

În ultima zi de festival, cei de la GOLAN vor lua cu asalt scena principală, de la ora 18:15 și ne vor face să dansăm pe piesele „Lonely Nights“, „Rocket Love“ sau „Abel“.



 

De la ora 22:00, Paraziții urcă pe scena Alchemy și ne aduc cele mai tari hituri care au consacrat trupa.