untold

Will Sparks: „Am venit cu șase ore mai devreme la festival, lucru pe care nu l-am făcut niciodată!"

Will Sparks a venit pentru prima oară la UNTOLD, iar atmosfera festivalului și publicul l-au surprins plăcut!

Cei mai tari DJ din industria muzicală s-au auzit live pe scena de la UNTOLD, în prima zi de festival, iar printre ei s-a numărat și Will Sparks, din Australia. 

Ana Moga a apucat să-i pună lui Will Sparks câteva întrebări, înainte ca acesta să urce pe scena principală. DJ-ul a venit chiar mai devreme cu șase ore pentru a se bucura de show-urile celorlalți artiști. 

Este pentru prima oară când sunt aici, am auzit o mulțime de lucruri despre acest festival și am așteptări foarte mari în seara aceasta“, a spus Will. 

Will Sparks a îmbrățișat cariera de DJ încă de când era adolescent, artistul abandonând școala pentru a se dedica unei cariere în muzică.

„Muzica a schimbat totul în viața mea, din păcate am părăsit școala, pentru că eram un chiulangiu. Eram obsedat de muzică și aveam toate ideile astea și am zis de ce să nu le pun în practică. 

Artistul a colaborat și cu actrița Priyanka Chopra pentru single-ul „Young&Free“.

E o poveste amuzantă. Am primit câteva înregistrări acapella de la un manager cu care lucram și mi-a spus că pot să fac ce vreau cu ele, eu nici măcar nu știam ale cui erau vocile respective. Am făcut câteva cercetări și am aflat că e Priyanka Chopra, un mare star la Bollywood și atunci mi-am spus că asta nu o să se întâmple niciodată. Însă, cinci ani mai târziu am reușit să facem piesa", a declarat DJ-ul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.