untold

Care a fost cea mai ascultată piesă în a doua zi de UNTOLD!

Uite cum ne-am distrat în a doua zi de UNTOLD!

În cea de-a doua zi de UNTOLD, am avut puțin mai mult noroc și am scăpat de ploaie, așa că ne-am putut manifesta entuziasmul pentru festival, fără să ne mai încurcăm în pelerine!

Românii au fost cei care au dat startul distracției de la Main Stage, Manuel Riva și Vanotek fiind primele nume ale serii. În același timp, pe scena Alchemy se aflau alți artiști români: Șatra Benz, pe care am reușit să îi „răpim” și pentru un Kiss & Tell!

Jason Derulo a fost cel mai așteptat artist al serii, în special de cei care nu l-au văzut la Neversea. Noi am avut ocazia de a-l vedea la mare, și știam deja la ce să ne așteptăm. Nici de această dată Jason nu ne-a dezamăgit, fiind un adevărat boom de energie pe scenă. Mulți ar spune că seamănă puțin cu Michael Jackson, noi am spune că încearcă să îi calce pe urme: cântă, dansează și face show în același timp!

Jason Derulo a venit la Cluj cu o echipă de dansatori super tari și ne-a făcut să ne simțim ca într-unul din videoclipurile sale! De data asta, fără Nicki Minaj!

Credeați că după Jason Derulo am luat o pauză? Nici nu am apucat să stăm jos, pentru că imediat a urcat pe scenă Kygo! Pe lângă DJ set-ul pregătit, Kygo ne-a făcut și o surpriză și a cântat la pian piesa „Firestone”, creând un moment emoționant. Nu ne așteptam să vedem asta pe scenă!

Scena este impresionantă, iar marea de oameni care mă așteaptă de atâta timp este incredibilă. Înainte să vin aici, am vorbit cu foarte mulți artiști din jurul meu și toți îmi spuneau același lucru: UNTOLD e festivalul la care trebuie să fii pe mainstage în fiecare an. Așa că mi-am dorit foarte mult să ajung aici și mă bucur enorm că sunt aici.”, a declarat KYGO.

Un alt artist așteptat de fanii festivalului a fost legendarul dj TIESTO. Prima seară a continuat apoi cu un artist deja cunoscut de fanii UNTOLD, DON DIABLO. Dupa prezența la ediția de anul trecut, artistul și-a dorit foarte mult să facă parte și în acest an din line-up-ul festivalului UNTOLD. „România, te iubesc!” au fost primele cuvinte pe care artistul le-a rostit în momentul în care a urcat pe scenă.

După primele două zile de festival, putem spune un singur lucru: artiștilor le place să aibă în setlist piesa „Seven Nation Army” de la The White Stripes. Nu știm ce le-a făcut Jack White, dar se pare că publicul reacționează instant la ritmurile tobelor și fredonează celebra piesă! Să ne așteptăm să o auzim și în cea de-a treia zi de festival?

A doua zi a festivalului UNTOLD a atras în tărâmul plin de magie peste 89.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Astăzi ne dăm întâlnire cu The Prodigy, Alesso, Dimitri Vegas and Like Mike și Steve Aoki.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.