untold

VIDEO | Cu ce amintiri au rămas artiștii de la UNTOLD, după vizita în România!

Uite cu ce amintiri au rămas artiștii de la Untold, după ce au fost în România!

Untold înseamnă muzică și experiențe de neuitat, atât pentru cei care se află în fața scenei, cât și pentru cei care se află pe ea! După ce v-am arătat cum s-au distrat festivalierii, a venit timpul să vă arătăm și cu ce amintiri au rămas artiștii de la Untold, după vizita în România! Unii s-au lăudat cu ce au mâncat, alții cu cine s-au întâlnit, în ce mulți dintre ei au fost uimiți de publicul de aici.

DIPLO

DIPLO îi calcă pe urme lui Steve Aoki și le prezintă fanilor tărâmul mioritic al României. DJ-ul a fost surprins să vadă atâtea oi pe dealurile Clujului, așa că s-a gândit să le arate asta și urmărilor săi de pe Instagram. „Very rare, beautiful Romania!”, a spus Diplo în clipul său.

Steve Aoki

Steve Aoki s-a reîntâlnit cu bunul său prieten, will.i.am de la Black Eyed Peas, pe care l-a luat și pe scenă în timpul show-ului. Se pare că aceștia s-au mai plimbat puțin prin Cluj și au stat la povești, lăudându-se și pe Instagram.

Danny Avila

Danny Avila le-a prezentat urmăritorilor săi de pe Instagram cum arată Clujul de la înălțime! DJ-ul spaniol a postat un clip cu priveliștea pe care a avut-o din camera sa de hotel, chiar înainte de show.

Kygo

Kygo a fost atât de impresionat de publicul din România, încât a postat o mulțime de clipuri de la Untold. DJ-ul le-a promis fanilor de aici că se va întoarce cu siguranță, fiind uimit de căldura primită din partea fanilor.

Jason Derulo

Jason Derulo a fost tare mândru de tricoul naționalei, încât l-a purtat până dimineața! Artistul a postat un clip din România, în care se amuză pe seama unui tort, purtând tricoul pe care l-a primit la Untold. După concertul de la Cluj, Jason a plecat direct spre Mamaia, unde a făcut flotări pe plajă și baie în mare, la primă oră!

Black Eyed Peas

Băieții de la Black Eyed Peas s-au îndrăgostit la propriu de România și au promis că le vor povesti și americanilor cât de tare e în țara noastră. Aceștia au susținut primul lor show după o pauză îndelungată, iar noi am fost cei mai norocoși, pentru că au ales România! În timpul concertului, cei trei au făcut parada modei cu tricolorul României și au reușit să ajungă la sufletul nostru cu cele mai frumoase mesaje.

The Prodigy

Băieții de la The Prodigy pot oricând să se reprofileze! Se pare că aceștia se gândesc la o agenție de turism, iar prima destinație pe care ar promova-o ar fi Salina Turda. Nu știm dacă au ajuns la salină, dar cu siguranță i-au convins pe urmăritorii lor de pe Instagram să viziteze România! 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.