untold

VIDEO | The Prodigy au adus hiturile anilor '90 la UNTOLD!

Uite cum ne-am distrat în cea de-a treia zi de UNTOLD!

Peste 92.000 de oameni au participat la cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii a fost Steve Aoki. Artistul a fost prezent și la ediția de anul trecut și a rămas impresionat de publicul din România. Steve Aoki a respectat tradiția și și-a răsplătit fanii la final cu 13 torturi delicioase.

Festivalul UNTOLD mi-a schimbat viața! Anul trecut ploua cu găleata, era 7 dimineața și publicul totuși nu pleca acasă. Atunci am înțeles ce înseamnă când un român spune CAKE ME! E impresionant! E măreț ce se întâmplă la Cluj! E magic!”, a declarat STEVE AOKI.

Pe scena principală au urcat aseară și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, care ne-au surprins cu un setlist de excepție, din care nu au lipsit „Lie Ciocârlie” și „Bella Ciao”. Cei doi DJ au reușit să creeze o atmosferă incendiară, iar la final toate tricourile celor din public au zburat în aer! Să sperăm că nu a plecat nimeni dezbrăcat acasă...

Cei de la THE PRODIGY au făcut aseară un show incredibil pentru zecile de mii de fani aflați în stadionul Cluj Arena. Celebra trupă a adus nostalgia anilor '90 cu hituri celebre precum “Firestarter”, “Breathe”, “Out of Space” și “Smack my bitch up”, care au răsunat aseară live pe scena principală de la UNTOLD.

Tot pe Main Stage au urcat în a treia seară Mark Azekko, Subcarpați, Danny Avila și Aless. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Loco Dice, Steh Troxler, Dope D.O.D, Flux Pavilion, Andy C, The Glitch Mob și mulți alții. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.