untold

INTERVIU | Macanache - „Nu îmi place internetul, lumea îl folosește în scopuri proaste”

Iată ce a aflat Ana Moga după ce a discutat cu Macanache!

În ultima zi a festivalului UNTOLD, Macanache a urcat pe scena Alchemy, unde a susținut un concert alături de Dilimanjaro. Ana Moga a avut ocazia de a sta de vorbă cu rapperul nonconformist și a aflat care sunt ritualurile lui Macanache înainte de un concert și care este primul lucru pe care îl face atunci când se apucă de o piesă nouă.

Fiecare artist are un anumit ritual pe care îl face înainte să intre pe scenă pentru a susține un concert. Ei bine, Macanache are două ritualuri, unul pe care din păcate nu a putut să ni-l împărtășească.

Am câteva chestii, una dintre ele nu pot să o spun. Cealaltă e că înainte de spectacol ne strângem toți cei care participăm și ne uităm unii în ochii celorlalți”, a spus Macanache.

Întrebat de Ana Moga cum se împacă cu tehnologia și cât timp petrece pe internet, Macanache ne-a dezvăluit că nu este un mare fan al internetului.

Nu îmi place tehnologia, nu îmi place internetul pentru că toată lumea îl folosește în scopuri foarte proaste, dar trebuie să stau pe internet pentru a mă promova”, ne-a mărturisit rapperul.

Și pentru că mereu am fost curioși cum procedează artiștii atunci când lucrează la o piesă, Macanache ne-a spus care sunt pașii pe care îi urmează el.  

Trebuie să găsesc un instrumental ok. Nu versurile dau startul unei piese, ci un pian, o chitară, o tobă. Instrumentalul ăsta e ca o piatră de marmură în care tu vezi ceva și începi să sculptezi în piatra aia până îi dai forma finală”, a declarat Macanache.