Kiss Music News

Eminem, un super-erou pentru Bebe Rexha? Iată cum a ajutat-o pe artistă celebrul rapper!

Eminem, un super-erou pentru Bebe Rexha? Iată cum a ajutat-o pe artistă celebrul rapper!

Înainte de a devenit un superstar, Bebe Rexha și-a încercat norocul în industria muzicală pe post de compozitoare, iar Eminem a ajutat-o să dea lovitura. Se pare că piesa norocoasă a fost „The Monster”, care le-a adus lui Eminem și Rihannei un premiu Grammy, în 2013.

Piesa aia a schimbat totul pentru mine. Le-a schimbat tuturor perspectiva asupra mea, și așa munca mea a început să strălucească în lumina reflectoarelor. Atunci când am făcut tranziția de la compozitoare la solistă, nimeni nu mi-a spus ce să fac. Când scrii singură un cântec, oamenii se conectează cu tine la un alt nivel.”, a povestit Bebe Rexha pentru revista Fault.

De atunci, totul a mers super bine pentru cariera lui Bebe Rexha, care a lansat hituri pe bandă rulantă! Și totuși... artista încă nu este obișnuită cu faima:

Nu m-am obișnuit, parcă nu mă încadrez în acest peisaj. Faima nu mi-a fost pusă o tavă de argint, și brusc am devenit o stea. Mereu am fost cea s-a chinuit să obțină ce vrea. Am fost puțin nonconformistă, diferită, îmi voi scrie mereu piesele. Dar vreau să le ajut și pe celelalte femei din industria asta, dar și alți artiști”, a spus Bebe Rexha.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.