Kiss Music News

VIDEO | Solistul trupei The Chainsmokers, rușinat de dansul său cu Jennifer Lopez

Se pare că nimeni nu poate să îi facă față lui Jennifer Lopez! Nici măcar The Chainsmokers!

Oricine și-ar dori să danseze alături de Jennifer Lopez, însă solistul trupei The Chainsmokers regretă că a făcut acest lucru! Se pare că trupa avea un show în Las Vegas, iar în public se afla și J.Lo, alături de iubitul ei, Alex Rodriguez. Atunci când The Chainsmokers au început să mixeze piesa „Dinero”, artista le-a făcut semn că vrea să urce pe scenă, iar ei nu au putut să o refuze.

Ne-am împrietenit cu J.Lo pentru că are mereu show-uri în Vegas, iar noi am fost la unul dintre spectacolele ei, așa că și ea a venit la al nostru, iar când am dat play la piesa ei, Dinero, a vrut instant să urce pe scenă, iar nouă nu ne venea să credem”, a povestit Taggart într-un interviu pentru Good Morning America.

Dar se pare că Andrew Taggart nu a fost mulțumit de acel moment, pentru că mișcările sale de dans nu erau deloc sexy pe lângă cele ale lui J.Lo, care atrăgeau toată atenția.

Ați văzut ce mișcări aveam pe scenă? Nu sunt bun deloc... arătam ca naiba. Mai mult de atât nu pot, dar uneori ajungi în situația în care dansezi lângă J.Lo, și te întrebi ce se întâmplă”, a declarat solistul.

Se pare că cel mai încântat de această experiență a fost iubitul lui J.Lo, Alex Rodriguez, care a postat clipul cu dansul celor doi pe internet, însoțit de următoarea descriere: „Iubita mea face show alături împreună cu The Chainsmokers”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.