Cool Stuff

FOTO | Cum arată și cu ce se ocupă iubiții celor mai frumoase supermodele

Te-ai întrebat vreodată cum arată iubiții celor mai frumoase femei din lume?

Pe ele le vedem tot timpul în reviste și în cadrul celor mai importante prezentări de modă din întreaga lume. Însă, când vine vorba de viețile lor personale, nu știm atât de multe lucruri.

Te-ai întrebat vreodată cum arată bărbații care au reușit să le cucerească pe cele mai frumoase femei din lume?

#1 Behati Prinsloo și Adam Levine

Behati și Adam s-au cunoscut în 2011, timpul unui show Victoria's Secret, în care Adam Levine era invitat să cânte. Cei doi sunt căsătoriți din 2014 și au împreună două fetițe, Dusty Rose și Gio Grace. Adam Levine este solistul trupei Maroon 5, una dintre cele mai cunoscute formații pop-rock.

#2 Gigi Hadid și Zayn Malik


S-au cunoscut la petrecerea Victoria's Secret, iar Zayn a spus că a recunoscut-o din pictoriale și a invitat-o în oraș. Gigi și Zayn sunt împreună de doi ani și s-au despărțit în luna martie, însă nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt, așa că și-au reluat relația. Zayn Malik este fost membru al trupei One Direction, iar acum artistul urmează o carieră solo. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără „Pillowtalk”, în cărui videoclip apare și Gigi Hadid, „Let Me” și „Entertainer”.

#3 Bella Hadid și The Weeknd


Abel Tesfaye a început să se întâlnească cu Bella Hadid la începutul lui 2015, iar cuplul a fost vazut prima dată împreuna la Coachella. Bella Hadid și The Weeknd s-au despărţit în 2016, cu puţin timp înainte ca Abel să înceapă o nouă relaţie cu Selena Gomez, care a durat opt luni. Bella şi Abel s-au împăcat în mai 2018, atunci când cei doi au fost pozaţi sărutându-se la Festivalul de Film de la Cannes.

Abel Tesfaye, cunoscut sub numele de scenă The Weeknd, este cântăreț și producător muzical.

#4 Doutzen Kroes și Sunnery James


Se pare că până acum, toate modelele au iubiți din industria muzicală. Superba Doutzen e căsătorită din 2011 cu DJ-ul Sunnery James, cu care locuiește în New York. Cei doi au împreună un băiețel și o fetiță.

#5 Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham


Jason Statham, în vârstă de 51 de ani, are o relaţie cu modelul Rosie Huntington-Whiteley, în vârstă de 31 de ani, din 2010. Cei doi s-au logodit în 2016 și se vor căsători la sfârșitul acestui an, petrecerea urmând să aibă loc de Revelion. Jason Statham este actor și a jucat în filme celebre precum „The Mechanic”, „The Transporter” și „Crank”.

#6 Adriana Lima și Metin Hara


Adriana Lima a fost căsătorită cu jucătorul de baschet Marko Jaric cu care are și două fetițe, iar acum se iubește cu scriitorul turc, Metin Hara.

Am întâlnit-o pe Adriana în iunie, la Istanbul, unde i-am dăruit o carte, în timpul unei conversații foarte plăcute. Am continuat să vorbim și ne-am dat seama că avem sentimente unul pentru celălalt. Încă ne obișnuim unul cu celălalt și ne dorim să fie un început de drum pentru amândoi” a declarat Metin Hara

#7 Karlie Kloss și Joshua Kushner


Joshua Kushner este un om de afaceri și investitor american în vârstă de 33 de ani. Este fratele mai mic al lui Jared Kushner, consultant al președintelui Donald Trump și totodată ginerele acestuia. Karlie și Joshua sunt împreună de șase ani, iar în urmă cu aproximativ o lună cei doi s-au logodit.

FOTO: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.