Cool Stuff

Celebrități care nu sunt așa de bogate precum credeai

Iată ce avere au celebritățile de la Hollywood!

Când spui vedete te gândești instant la faimă și la o avere impresionantă, însă lucrurile nu stau chiar așa. Deși îi vedem adesea la petreceri, lansări de filme sau evenimente, vedetele ascund de cele mai multe ori faptul că au rămas fără bani. 

Iată mai jos o listă cu vedetele despre care credeai că sunt bogate, însă averea lor este mult mai mică decât standardele de la Hollywood. 

#1 Ezra Miller
 

După rolul principal pe care l-a avut în filmul „The Flash“ și un alt rol important în spin off-ul după Harry Potter, „Fantastic Beasts”, ai crede că actorul valorează destul de mult. Ei bine, nu e chiar așa, aparent Eza Miller valorează doar 500.000 de dolari, în timp ce filmul în care a jucat valorează 2 milioane de dolari. 

#2 Lindsay Lohan



Pe Lindsay Lohan o știți de pe vremea când juca în serialele Disney, dar și după succesul pe care l-a avut cu rolul din „Mean Girls“. Deși nu a mai apărut într-un film de ceva timp, Linsday Lohan își permite în continuare vacanțe în destinații exotice. Vedeta a avut o perioadă când era aproape de faliment, însă după o ședință foto pentru revista Playboy și câteva interviuri cu Oprah aceasta și-a revenit din punct de vedere financiar.

#3 Alicia Vikander


Frumoasa suedeză a obținut rolul Larei Croft în „Tomb Rider“, asta după ce Lara Croft a fost interpretată înainte de Angelina Jolie. Totuși, actrița are o avere de doar 4 milioane de dolari, față de Angelina care are 160 de milioane de dolari. 

#4 Johnny Depp


Știm că vi se pare ciudat faptul că Johnny Depp este pe această listă, dat fiind faptul că de-a lungul carierei sale a jucat în cele mai bune filme și a avut roluri spectaculoase. Johnny Depp are o avere de 200 de milioane de dolari, însă în 2017 actorul și-a dat în judecată managerii pentru că aceștia îi extrăgeau sume de bani fără acordul său. 

#5 Charlie Sheen


Cunoscut pentru rolul din serialul „Two and a Half Men“, Charlie Sheen era cel mai bine plătit actor de televiziune, chiar și după ce a părăsit serialul. Și ca să fim mai preciși, Charlie Sheen câștiga aproximativ 40 de milioane de dolari pe an. 

Charlie Sheen a obținut un rol și în serialul „Anger Management“, însă actorul nu a obținut niciun ban din urma show-ului din cauză că serialul nu a făcut profit. Actorul a trebuit să plătească sume uriașe de bani pentru diagnosticul său cu HIV, boală pe care a recunoscut mai târziu că o are.

Actorul are acum o avere de 20 de milioane de dolari, bani pe care îi cheltuie pe problemele medicale și stilul său haotic de viață. 

#6 Bella Thorne


Bella Thorne este cunoscută pentru rolul lui Cece Jones în serialul Disney „Shake it Up“. Actrița a intrat recent în atenția publicului după ce a început să posteze pe rețelele sociale poze cu ținute excentrice. 

Bella are o avere de 5 milioane de dolari, o sumă mică pentru standardele de la Hollywood. Actrița va rămâne în curând fără bani dacă nu își va fructifica talentul de actriță. 

FOTO: IMDB

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.