Cool Stuff

Iată prima imagine cu Ian Somerhalder din noul său serial cu vampiri!

Ian Somerhalder revine pe micile ecrane într-un nou serial cu vampiri, iar noi ne putem bucura deja de prima imagine cu personajul său!

Ian Somerhalder revine pe micile ecrane într-un nou serial cu vampiri, iar noi ne putem bucura deja de prima imagine cu personajul său! Celebrul actor din serialul The Vampire Diaries a semnat un nou contract cu Netflix, pentru serialul „V-Wars”, bazat pe un comicbook.

V-Wars îl are în centrul acțiunii pe Dr. Luther Swann, care se trezește peste noapte că cel mai bun prieten al său, Michael Fayne, este transformat în vampir, în urma unei boli misterioase.  Cu cât boala se răspândește, cu atât mai mulți oameni sunt transformați în vampiri. Swann încearcă să călătorească în viitor pentru a înțelege ce se întâmplă, în timp ce Fayne devine cel mai puternic vampir.

Nu ne puteam gândi la o variantă mai bună decât Ian Somerhalder, care înțelege perfect acest gen, datorită experienței sale din The Vampire Diaries. Acesta îl va intepreta de Dr. Luther Swann, dar va avea și putere creativă în acest serial, fiind chiar regizor pentru acest sezon”, au declarat producătorii serialului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.