Kiss Music News

FOTO | Care au fost cele mai tari apariții de la VMA 2018

Iată care au fost cele mai tari ținute de la MTV VMA 2018!

O noua ediție MTV Video Music Awards a avut loc aseară la New Yorks Radio Music Hall, unde au participat o parte dintre cele mai tari vedete ale momentului! Cardi B a fost cea care a deschis evenimentul, cu un scurt discurs, având de asemenea și cele mai multe nominalizări, mai exact 12! Artista a plecat acasă cu 2 trofee, unul la categoria „Best New Artist”, iar celălalt pentru cel mai bun hit al verii - „I Like Like That”.

La categoria „Artist Of The Year”, Camila Cabello a ieșit triumfătoare, plecând acasă cu încă un trofeu, pentru cel mai bun videoclip al anului - „Havanna”. 

J Balvin a câștigat aseară primul său trofeu la VMA, la categoria „Best Latin Video”, pentru videoclipul celebrei piese „Mi Gente”. Din păcate, artistul nu a fost prezent la eveniment, pentru că se afla în Japonia, însă Willy William a ridicat trofeul pentru el.

Jennifer Lopez le-a arătat tuturor ce înseamnă să faci un show adevărat, călătorind înapoi în timp, prin toate hiturile lansate până acum. Artista a primit trofeul „Michael Jackson Video Vanguard Award”, fiind răsplătită astfel pentru toată cariera sa de succes. 

Pe lângă artiștii premiați, la eveniment și-au făcut apariția și alte vedete care au strălucit pe covorul roșu! Haideți să vedem cele mai tari look-uri de la VMA 2018!

Rita Ora

Jennifer Lopez

Maluma

Karlie Kloss

Cardi B

Shawn Mendes

Camila Cabello

Ariana Grande

Blake Lively

Nicki Minaj

Foto: Getty Images, Vulture

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.