Cool Stuff

VIDEO | Cum arătau cele mai mari staruri de la Hollywood la primele lor interviuri

Iată câțiva actori la primele lor interviuri și spune-ne cum ți se pare schimbarea lor!

Te-ai întrebat vreodată oare cum arătau starurile tale preferate la începutul carierei?  Se pare că unii dintre ei aveau mult curaj în fața camerei, încă dinainte de a fi faimoși, în timp ce alții erau timizi și ar fi dat orice pentru a scăpa de interviuri.

Iată câțiva actori la primele lor interviuri și spune-ne cum ți se pare schimbarea lor!

Angelina Jolie

Angelina Jolie a fost obișnuită încă din copilărie cu camerele de filmat, ținând cont că tatăl ei este celebrul actor Jon Voight. Totuși, actrița era destul de timidă în copilărie și nu vorbea foarte mult în timpul interviurilor. Se pare că acest lucru s-a schimbat peste ani, Angelina fiind în prezent una dintre cele mai bine plătite staruri de la Hollywood.

 

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a dat lovitura încă de la 15 ani, după ce s-a făcut remarcată în câteva reclame TV. Aceasta și-a dorit dintotdeauna să devină un star pe Broadway, însă vocea nu prea a ajutat-o, așa că peste ani a devenit „Blonda de la Drept”. În primul său interviu, actrița părea destul de sigură pe ea și parcă știa dinainte ce succes o așteaptă.

 

George Clooney

George Clooney nu a fost dintotdeauna grizonat, chiar dacă acesta este trademark-ul său! În tinerețe, celebrul actor avea părul creț și șaten și același zâmbet cuceritor! Pe atunci, acesta nici măcar nu visa la un Oscar, la o casă pe Lacul Como sau la o soție superbă ca Amal.

 

Sandra Bullock

Sandra Bullock este o regină a comediilor, dar actrița nu ar fi ajuns aici dacă nu ar fi acceptat primul său rol, la finalul anilor 80, pe când se afla într-o vacanță în Los Angeles. Sandra, ne bucurăm că ai spus „DA!”.

Brad Pitt

Brad Pitt știa încă de la început că numele său sună atât de bine, încât ar putea deveni cunoscut în întreaga lume. Actorul nu s-a înșelat și a devenit în scurt timp un adevărat sex-simbol în rândul vedetelor de la Hollywood. Iată primul său interviu, în care actorul pare că flirtează cu camera de filmat!

 

Julia Roberts

Julia Roberts i-a cucerit pe cei de la Hollywood cu zâmbetul său larg și cu părul creț, actrița fiind cea mai interesantă figură a anilor ’90! Se pare că toți s-au îndrăgostit de chipul ei carismatic, și așa a primit și rolul din „Pretty Woman”, ea fiind cea care l-a convins pe Richard Gere să joace în celebra comedie.

 

Johnny Depp

La începutul carierei Johnny Depp era dispus să se fotografieze cu toată lumea și să semneze sute de autografe, doar ca să nu rănească inimile fanilor. Astăzi, Johnny nu mai are atât de mult timp liber, ținând cont că se împarte între cariera de actor și cea de muzician.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.