US OPEN

Calificările de la US Open în direct și în exclusivitate pe platformele Eurosport

Ediția cu numărul 50 a celebrului Mare Șlem american va avea parte de cea mai cuprinzătoare acoperire din partea Eurosport.

Ediția cu numărul 50 a celebrului Mare Șlem american va avea parte de cea mai cuprinzătoare acoperire din partea Eurosport. Mai mult tenis ÎN DIRECT decât oricând, de pe terenurile de la Flushing Meadows, atât la TV cât și pe platformele digitale.

Meciurile din calificări de pe nu mai puțin de cinci terenuri de la US Open sunt săptămâna aceasta ÎN DIRECT, gratuit, pe eurosport.com dar și pe platforma (aplicația) Eurosport Player*. Nume celebre precum Eugenie Buchard sau Tommy Robredo (foști jucători în top 5 WTA și ATP) vor putea fi urmăriți în calificările pentru ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

Dintre tenismenele române care încă se luptă pentru calificarea la ultimul turneu de Mare Șlem al anului se număra Alexandra Dulgheru, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Irina Bara (eliminată în primul tur al calificărilor).

Din lista jucătorilor români acceptați pe tabloul principal fac parte Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Ana Bogdan și Marius Copil. De asemenea, Simona Halep, liderul WTA pentru a 42a săptămână consecutiv va participa la US Open, în calitate de cap de serie numărul 1.

Peste 300 de ore de tenis ÎN DIRECT (mai mult ca niciodată) vor fi transmise din cadrul turneului principal, de pe toate cele 16 terenuri. Oricare dintre meciurile de la US Open, va putea fi urmarit pe Eurosport Player ÎN DIRECT. Este pentru prima dată în istorie când toate meciurile de pe toate terenurile vor fi transmise în direct de la Flushing Meadows.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.