Cool Stuff

Jamie Dornan din „Fifty Shades of Grey” își vinde casa din Los Angeles. Uite cât de tare arată proprietatea!

Jamie Dornan și-a scos la vânzare casa din Los Angeles, la prețul de 3.195.000 de dolari.

Jamie Dornan și-a scos la vânzare casa din Los Angeles, la prețul de 3.195.000 de dolari. Proprietatea a fost construită în 1959, însă a fost renovată de mai multe ori, în prezent având patru dormitoare, patru băi și o mulțime de pereți din sticlă, prin care poți vedea peisajul însorit din Sudul Californiei.

Jamie Dornan a cumpărat casa în urmă cu doi ani, în perioada în care filma pentru „Fifty Shades of Grey”, însă acum a decis să o vândă, pentru că își petrece timpul mai mult în Europa, alături de soția sa.

Irlandezul a devenit faimos pentru seria „Fifty Shades of Grey” și se pare că acum cele trei filme îi dau bătăi de cap, în ceea ce privește viața de familie.

Actorul a povestit că nu vrea să o lase pe soția lui să vadă filmele în care a jucat alături de Dakota Johnson și că nu-și dorește ca aceasta să-l asocieze cu personajul Christian Grey.

Din păcate, Jamie nu a scăpat de această asociere și a povestit că uneori când stă la coadă la cafea,  ținându-și copilul în brațe, se apropie câte un fan, care îl strigă „Domnule Grey”.

Nu știu ce să le răspund, pentru că nu sunt domnul Grey”, a povestit amuzat actorul.

Foto: Agency, DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.